Despre Citizen

main_k12_01Citizen Machinery

Citizen combina doua branduri globale lidere in domeniul masinilor CNC: Cincom si Miyano. Cu cunostintele sale concentrate si experienta sa in tehnologia de prelucrare ofera solutii personalizate pentru prelucrarea pe strunguri, pentru monitorizarea si optimizarea proceselor de productie.

CITIZEN MACHINERY exista ca si operatiune din 2011 crescand datorita sistemelor sale de productie innovatoare. A impins mereu limitele a ceea ce este posibil prin utilizarea punctelor forte si a produselor din ambele branduri Cincom si Miyano in scopul de a evolua in continuare si de a crea noi valori.

In 2013 a formulat o viziune corporatista ce le ofera solutia cea mai buna in innovarea din domeniul productiei (Ko No Ryosan) cu scopul de a isi stabili pozitia ca producator nou si pentru a ajuta clientii sa-si creasca propria valoare folosind solutiile lor.

A dezvoltat un nou strung automatizat care poate face fata cererilor din productia de masa precum si a diferitelor repere, cantitati, locatii sau orare. Aceste imbunatatiri pot fi facute pentru orice masina unealta folosind solutia sa “alkapplysolution” care foloseste Tehnologia Informatiei si Comunicarii. Citizen Machinery poate produce rapid o varietate de masini prin folosirea designului modular ce permite crearea de diferite modele prin combinarea unor serii de module functionale.

Industria producatoare a devenit si mai complicata in timpurile moderne de astazi si trebuie sa producem in masa o mare varietate de produse diferite. Misiunea CITIZEN MACHINERY este de a realiza innovatii in sistemul de productie pentru clientii sai care utilizeaza “Ko No Ryosan” si de a evolua pentru a crea valori tot mai mari.