INDENTICOM4 – Cluj – BT Arena | 2-4 oct 2019

Seria de strunguri CNC LB de la OKUMA a fost întotdeauna pionier în domeniul mașinilor unelte de așchiat cu comandă numerică, lăsand o cale de urmat pentru celelalte firme din domeniu. Piese din toate industriile (aeronautică, auto, transport feroviar, petrolieră și energetică, agricultură, medicală s.a.), pot fi realizate pe strungurile și centrele de prelucrare OKUMA cu prețurile cele mai mici și la cea mai ridicată calitate.

Strungul LB3000 EXII MC500 este robust și permite prelucrarea de diverse tipuri de materiale: Aluminiu, alamă, fontă, mergând până la oțeluri tratate, cu durităti ridicate, 58~75 HRC. Fie că este vorba despre o producție de serie mare, serie mijlocie, sau serie mică și unicate, strungurile CNC de la OKUMA furnizează exact puterea și precizia cerută pentru a indeplini orice cerință de prelucrare, asigurând pe fiecare axă control absolut și precizie maximă.

Strungul poate fi programat direct din comandă numerică, în timp ce mașina lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF) și care nu necesită cunostințe avansate de programare, această comandă numerică fiind capabilă să genereze imediat procesul de prelucrare.

Automatizare: Robot Kawasaki RS05L, 6 axe, capacitate 5kg, rază acțiune 900mm. Acest sistem de automatizare poate fi oricând adaptat pentru mașinile instalate, în funcție de necesarul specific de producție.

Alternativa de automatizare integrata pe acest model de strung este noul sistem ARMROID de la OKUMA, primul robot integrat in masina cnc si operat direct din controlerul CNC OSP300. Acest model prezentat in premiera la EMO2019-Hannover este OKUMA LB3000EXII ARMROID.

[ FACEBOOK/GREENBAU.RO ]