MetalShow & TIB 2019

14-17 MAI 2019, ROMEXPO BUCURESTI

Anul acesta GreenBau Tehnologie se va prezenta cu două standuri (42-43 pavilion B2) în care vor fi amplasate 7 mașini-unelte CNC și 2 sisteme automate de alimentare cu repere:

  • OKUMA LU-S1600, strung cu frezare si sistem automat de alimentare tip gantry-loader
  • OKUMA Genos M460V-5AX, centru vertical de prelucrare în 5-axe simultan
  • OKUMA Genos L3000-e MY400, strung cu frezare CNC și sistem automatizare cu robot colaborativ
  • OKUMA Genos Multus B250II W, strung multifuncțional cu axa W
  • Citizen Cincom L32, strung swiss type cu tehnologie LFV (Low Frequency Vibration)
  • Citizen Cincom L12, strung swiss type cu tehnologie LFV (Low Frequency Vibration)
  • Brother Speedio M140X2, centru vertical de prelucrare în 5-axe simultan cu strunjire

OKUMA LU-S1600

Strungul CNC LU-S1600 cu prelucrare în 4 axe oferă o productivitate maximă într-un spațiu de lucru compact. Construcția cu două turele este foarte potrivită pentru lucrările cu arbori cu diametru mic, cum ar fi arborii canelați, arbori antrenați, arborii de echilibrare și arborii motoarelor electrice. În plus, conceptul Thermo-Friendly asigură o precizie dimensională deosebită în timpul schimbărilor de temperatură ambientale și a opririlor mașinii, solicitând compensări mici în schimbul unei productivități mai mari.

OKUMA Genos M460V-5AX

Strungul CNC LU-S1600 cu prelucrare în 4 axe oferă o productivitate maximă într-un spațiu de lucru compact. Construcția cu două turele este foarte potrivită pentru lucrările cu arbori cu diametru mic, cum ar fi arborii canelați, arbori antrenați, arborii de echilibrare și arborii motoarelor electrice. În plus, conceptul Thermo-Friendly asigură o precizie dimensională deosebită în timpul schimbărilor de temperatură ambientale și a opririlor mașinii, solicitând compensări mici în schimbul unei productivități mai mari.

OKUMA Genos L3000-e MY400

GENOS L3000-e are o varietate de caracteristici înglobate pe care le găsiți la un strung OKUMA, cum ar fi motorul integrat și ghidajele foarte rigide. În plus, funcțiile opționale de frezare și axa Y vă permit să selectați cea mai bună configurație pentru nevoile specifice producției. GENOS L3000-e oferă calitate OKUMA la un preț accesibil.

OKUMA Genos Multus B250II W

Multus B250II este ultimul centru multifuncțional cu operații de strunjire si frezare, mașina cu universal de la 6 până la 8 inch pentru prelucrarea materialelor cu durități mari. Această mașină CNC multifuncțională asigură o capacitate ridicată de așchiere a reperelor într-un timp scurt, totodată utilizând mai eficient spațiul pe care îl ocupă. Cu mai puține setări, lucrul în procesul de producție este mult redus și utilizarea mașinii are un randament mult mai mare.

LFV – Low Frequency Vibration

Tehnologia de așchiere LFV de la Citizen Cincom reduce dimensiunile șpanului folosind vibrații de joasă frecvență (LFV) astfel se obține o fragmentare controlată a așchiilor mai ales în prelucrarea materialelor dure. Avantajele LFV: • Controlul programabil al șpanului • Așchiile sunt fragmentate fără să afecteze reperul sau scula • Rezistența de așchiere este micșorată • Se reduce sau se elimină nevoia de lichid de răcire de înaltă presiune • Nu apar formațiuni în procesul de prelucrare • Temperatura de prelucrare nu crește, reducând distorsiunile • Durata de viață a sculei este extinsă • Sunt posibile prelucrări foarte fine.

Citizen Cincom L32

Fiind una dintre cele mai bine vândute mașini Cincom, strungul de ultima generație L32 este lansat în 4 modele într-un concept de construcție modulară. Astfel puteți selecta mașina în funcție de prelucrările de care aveți nevoie, dispunând de o mașină cu 7 axe cu performanțe excelente sau o mașină de vârf echipată cu axa B și axa Y pentru arborele secundar. O gamă largă de unelte modulare asigură ca noul L32 sa fie atât versatil, cât și ușor de folosit pentru a vă satisface cerințele de producție.

Citizen Cincom L12

Bazându-se pe moștenirea mașinilor din seria L de la Citizen, Cincom L12 oferă o performanță excelentă pentru prelucrarea aplicațiilor de mare viteză, cu diametru mic, cu 15.000 rpm pe arborele principal și 10.000 rpm pe arborele secundar. Cu ușurință în utilizare fie standard cu bucșă de ghidare, fie fără bucșă de ghidare, are o configurare simplă a ambelor moduri.

Brother Speedio M140X2

SPEEDIO M140X2 este un centru de prelucrare vertical în 5 axe cu posibilitate de strunjire, completat cu noul controller C00 de mare viteză de la Brother. Piesele prelucrate anterior necesitau un centru de strunjire separat și un centru de prelucrare, însă acum cu noul model M140X2 putem avea ambele procese integrate într-o singură mașină. Acest lucru are mai multe avantaje:
• Reducerea timpului de manipulare între mașini
• Reduceți cantitatea de forță de muncă
• Reducerea amprentei la sol (spațiu)
• Îmbunătățirea preciziei prelucrării prin prinderea unică

Hanwha – HCR12

Cu o capacitate maximă de încărcare de 12 kg, HCR-12 este cel mai potrivit pentru sarcini ușoare care necesită un control simplu și poate înlocui cu succes operatorul. Robotul poate automatiza cu ușurință lucrări repetitive.

Robotul colaborativ HCR-12 este ușor de controlat și este flexibil în a răspunde schimbărilor în procesul de producției, reducând în mod eficient cheltuielile de investiții și de exploatare. Nu numai că automatizează munca manuală, ci oferă și un mediu de lucru sigur și convenabil pentru angajați, ca înlocuitor al roboților industriali cu care se poate lucra relativ periculos.

[ FACEBOOK/GREENBAU.RO ]