MULTUS B250II

Strung, centru de prelucrare vertical sau orizontal și operațiuni de manipulare a materialelor consolidate într-o singură mașină

Timpi prelucrări mai scurte și o utilizare mai eficientă a spațiului, plus mai puține configurări și funcționare cu mai puțini operatori duc la un control mai bun al procesului de producție și la un cost total redus.

Mașinile din seria B MULTUS sunt mașini compacte pentru multitasking, cu o operabilitate, precizie și putere excepționale. Procesele de strungire și centrare de strunjire pe o singură mașină permit operațiuni simple și confortabile, cu încorporarea maximă a dorințelor operatorului.

Strung multifuncțional CNC Okuma Multus B250II
Strung multifuncțional CNC Okuma Multus B250II

Masinile din seria de strunguri multifunctionale CNC Multus de la Okuma sunt utilaje de uz general care sunt proiectate sa reduca timpii de pregatire prin eliminarea operatiilor repetitive, sa imbunatateasca precizia si sa pastreze timpii de mers in gol ai masinii la un nivel minim. Acestea dispun de primul software anticoliziune al industrei, CAS (Collision Avoidance System). Combinat cu controlerul OSP de la Okuma, acest software poate rula o intreaga simulare de prelucrare si sa evidentieze potentialele coliziuni, inainte de a se produce rebuturi. Constructia Thermal-Friendly asigura o mai mare precizie, chiar si in cele mai complexe aplicatii. Optiunile includ versiunea W cu sub-arbore, proiectata sa predea piesa de la un ax la altul pentru a finaliza operatiunile de frezare si strunjire fara a schimba piesa.

Avantaje

Intensificarea procesului folosind tehnologiile inteligente Okuma pe mașini CNC multifuncționale scurtează cu mult timpii de producție si reduce semnificativ costurile acesteia. Seria de centre, strunguri multifuncționale Okuma MULTUS B II oferă atât capacitatea, cât și suprafața mare de prelucrare pe o mașină compactă și pentru o prelucrarea cu valoare adăugată ridicată a unei game largi de piese cu forme complexe.

SPECIFICATII TEHNICE

Max. turning diameter [mm]600
Max. turning length [mm]750
Spindle speed [min-1]5,000
No. of tools20 [40, 60]
Motor (VAC) [kW]22/15
Rapid traverse [m/min]X: 40 / Y: 26 / Z: 40
Floor space [mm]3,620 x 2,210
FeaturesW

PRODUSE SIMILARE