Tehnologii

Alkapplysolution

Combina productia si expertiza tehnologica cu sisteme ce integreaza perfect fiecare element.

Alkapplysolution este o colectie de continut care imbina o gama de know-how tehnic si functional acumulate prin ani de munca de catre Citizen Machinery cu TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatiei) pentru a oferi diverse solutii.

Alkapplysolution include multe dintre elementele cheie care ajuta la personalizarea de masa, “Ko No Ryosan”, principiul Citizen de a crea piese unice la un volum ridicat.

De asemenea este ceea ce serveste pentru a conecta si integra o varietate de elemente cheie cum ar fi functii de echipamente mecanice, cu expertiza tehnica de la ingineri, manageri de uzine si altele.

In curand Citizen va oferi posibilitatea de a conecta mai multe uzine din locatii diferite sa opereze ca una singura.

alkapply_map

Cele 8 elemente ale alkapplysolution

alkartshop – Va permite sa cumparati on-line optiuni pentru comanda numerica si macro-uri realizate de Citizen doar pentru perioada in care aveti nevoie.

alkartschool – Va permite sa participati la cursuri electronice la Scoala NC, oriunde, oricand.

alkartsite – Va permite sa accesati informatii valoroase pentru activitatea de productie prin manuale, videoclipuri si altele, oriunde, oricand.

alkartpro2Cloud – Va permite sa va consultati cu un profesionist folosind un simulator cloud-based, cu accent pe experienta de programare.

alkartproduction – Va permite sa intelegeti atat limitele masinii cat si a transmite programe echipamentului pentru a produce diverse piese fara oprire.

alkartoperation – Va permite sa monitorizati si sa operati masina de la distanta prin intermediul internetului.

alkartjoin – Va pemite sa confirmati vizual conditii, neconformitati si altele prin intermediul unui sistem de video-conferinta.

alkartstation – Va permite sa conectati masinile de la uzinele lor la centrul de primire Citizen, chiar si fara acces la internet.