Brother Seria SPEEDIO S-Xd1

SPEEDIO S-300Xd1 / S-500Xd1 / S-700Xd1

Cea mai bună soluție de prelucrare pentru o gamă variată de aplicații

ATC non-stop

Schimbarea cu mare viteză a sculei a fost realizată prin pornirea / oprirea mai rapidă și optimizată a arborelui principal, a axei Z sus/jos și funcționarea magaziei. Sculele de până la 3 kg pot fi schimbate în cel mai scurt timp. Sculele de până la 4 kg pot fi, de asemenea, schimbate cu o creștere minimă în timp.

Magazia de scule mărită

Noua magazie pentru 28 de scule (opțiune) face posibilă o varietate mai mare de prelucrări pe o singură mașină.

Cu o extindere a magaziei cu 28 de scule, mașina oferă mai multă capacitate pentru scule și portscule, integrarea mai multor procese într-o singură mașină, cum ar fi prelucrarea pe mai multe fețe ale reperului.

Împreună cu o gamă extinsă de opțiuni, seria de mașini CNC multifuncționale Brother SPEEDIO S-Xd1 sunt ideale pentru industriile de prelucrare din domeniul semiconductoare, electronică, robotică, automotivă, instrumente de precizie, medicală.

Funcționare simultană

Timpii non-productivi au fost reduși prin efectuarea simultană a schimbării sculei și a poziționării X/Y și a axelor suplimentare.

Capacitate maximă de încărcare a mesei 400 kg

Capacitatea maximă de încărcare a mesei a fost mărită la 400 kg. Acest lucru extinde opțiunile de fixare și promovează integrarea mai multor procese de prelucrare.

Arbore principal cu accelerare/decelerare mare

Folosind un arbore cu inerție redusă și un motor cu arbore de accelerație/decelerare ridicată, s-a realizat o pornire/oprire mai rapidă a arborelui principal.

Axa Z cu accelerație mare
Deoarece axa Z se mișcă frecvent, a fost obținută cea mai mare accelerație din clasa sa, contribuind la reducerea ciclului program.

Setare optimă a accelerației axelor X/Y
Această funcție setează accelerația optimă pentru axele X/Y în funcție de capacitatea de încărcare a mesei de lucru.

Structura mașinii foarte rigidă și motorul arborelui extrem de eficient pentru o gamă largă de prelucrări

Arbori principali gata de prelucrări în diverse industrii, de la automobile la semiconductori, piese de precizie și industrii de echipamente IT. Noul NC cu procesare îmbunătățită atinge viteză mare și performanță de mare precizie chiar și în prelucrarea tridimensională a reperelor.

Așchierea grea foarte eficientă folosind motor performant

Un motor cu arborele cu cuplu mare în intervalul de viteză medie și mare este utilizat pentru a obține o prelucrare de mare viteză și foarte eficientă. În plus, mașina oferă un cuplu mai mare în intervalul de viteză medie și mare și optimizează foarte mult cuplul în intervalul de viteză joasă. Mașina oferă performanțe excelente la prelucrarea grea, cum ar fi degroșarea, găurirea și filetarea cu diametru mare.

Prelucrare cu precizie mare folosind un arbore cu rotație mare

În plus față de controlul servo foarte receptiv, viteza și rezoluția de procesare a mecanismelor servo au fost mult îmbunătățite. Controlul original îmbunătățit al prelucrării tridimensionale, inclusiv blocuri de anticipare de cod mai mari și o calitate îmbunătățită a suprafeței prin funcția de decalare a traiectoriei netede, realizează o prelucrarea de mare viteză și foarte precisă.

Lichid de răcire prin arbore (CTS) (opțional)

Opțiunea CTS poate fi selectată dintre 3 MPa sau 7 MPa. Cu această opțiune, mașina poate funcționa la maximul său potențial în găurirea de mare viteză sau găurirea cu percuție.

Rigiditate mai mare a mașinii și vibrații minime

Folosind analiza topologiei, formele batiului și structura au fost modificate pentru a îmbunătăți atât rigiditatea statică, cât și cea dinamică. Mașina poate demonstra capacități ridicate de prelucrare, reducând în același timp efectele vibrațiilor externe asupra calității suprafeței prelucrate.

Echipat cu noul controler „CNC-D00” Utilizare îmbunătățită cu panou tactil LCD de 15 inch

Operarea este intuitivă cu aplicații noi și ecranul tactil vertical. Funcțiile relevante sunt grupate în funcție de scop, cum ar fi configurarea și prelucrarea, conducând la o funcționare eficientă. Sunt vizualizate stările de producție și operare, permițând o înțelegere mai rapidă a proceselor de așchiere. Funcționarea fără rebuturi este posibilă în procesul de configurare, reglare a prelucrării, producție și recuperare, ceea ce duce la îmbunătățirea eficienței muncii și a ratei de funcționare.