Câștigătorii concursului OKUMA mea mai veche de 10 ani

În urma concursului lansat anul trecut via Newsletter Nr.1 / NOV.2021: Ești mândru că vechea ta mașina OKUMA este în condiții bune? am avut mai mulți participanți care ne-au trimis poze cu mașinile lor OKUMA. Dintre toți participanții, s-au selectat următoarele trei companii câștigătoare ale căror mașini-unelte sunt în stare foarte bună:

ELECTROTEL SA

Fondat în 1970, cu peste 50 de ani de experiență, Electrotel este unul dintre cei mai prestigioși producători și designeri de panouri de joasă și medie tensiune din România.

Strungul OKUMA LB3000EX MC500 – 13 ani

VOCEA CLIENTULUI:

METALSOMET SA

METAL SOMET S.A. este o societate pe actiuni cu capital romanesc privat, infiintata in 1991. Tehnologii si posibilitati de executie: strunjire, frezare, alezat si frezat (tip Bohrwerk), gaurire si alezare in coordonate, centre de prelucrare cu comanda numerica, rectificare rotunda (ø), rectificare plan.

Centrul Vertical OKUMA MB-46VAE – 13 ani

VOCEA CLIENTULUI:

SOFTRONIC SRL

Softronic Craiova este o companie specializată în producția și modernizarea locomotivelor din România. A fost înființată în anul 1999, la Craiova. În anul 2012, era singura companie producătoare de locomotive din România. Compania face parte din Grupul Softronic, care mai cuprinde compania Softrans.

Strungul OKUMA LB3000EX – 13 ani

VOCEA CLIENTULUI:

Vom revenii în Newsletter-ul următor (6) cu detalii din evenimentele de decernare al premiilor, diplome și testimoniale.

This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png