GENOS M460V-5AX performanță în 5 axe

Fabricată în Japonia, GENOS M460V-5AX este o mașină tipic Okuma, care oferă o producție rapidă și eficientă de repere pentru cu cele mai strânse toleranțe. Având capacitatea de prelucrare simultană în 5 axe, clienții noștri nu trebuie să facă compromisuri pentru a reduce costurile.

Chiar dacă produc componente aerospațiale complexe sau efectuează operațiuni într-o singură prindere pe mai multe fețe, mașina oferă o calitate și capacitate superioară. Indiferent de nevoia dvs. de prelucrare, GENOS M460V-5AX este dotată cu renumita comandă numerică OKUMA OSP și suita de aplicații de prelucrare.

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ PENTRU PRELUCRĂRI RIGIDE

Performanță ridicată într-o amprentă mai mică.

Cu structura sa inovatoare cu două coloane, GENOS M460V-5AX este un centru de prelucrare vertical, robust, de ultimă generație, pecial conceput pentru o amprentă mai mică la sol în atelierul dumneavoastră. Cu un sistem complet de control simultan pe 5 axe și un design stabil termic, vi se oferă posibilitatea de a procesa chiar și cele mai dure materiale și complexe forme. Această construcție fără compromisuri este ceea ce face din M460V-5AX o forță în prelucrare și o accesibilitate excelentă.

Arbore principal potrivit aplicațiilor dvs.

De la prelucrări în titan, la aplicații pe aluminiu și aliaje ușoare, până la matrițe și piese mici de precizie, GENOS M460V-5AX este versatil pentru a satisface cerințele dvs. stricte de execuție. Designul motorului integrat în arborele principal produce mai puține vibrații și pierderi de putere în vârful sculei, ceea ce oferă finisaje excelente ale suprafeței și rate impresionante de îndepărtare a materialului.

Șuruburi cu bile pretensionate: standarde de performanță

Șuruburile cu bile de înaltă precizie generează mișcarea de ghidare a săniilor către toate cele trei axe. Sunt cuplate direct la servomotoarele Okuma, care corespund cerințelor electrice și mecanice pentru a îndeplini cerințele de performanță și cu o precizie fără compromis.

Masă tip Trunnion: Precizie superioară și capabilități de prelucrare

Folosind o transmisie hipoidă, construcția mesei tip trunnion de calitate oferă o precizie de poziționare excelentă, rigiditate și viteză de rotație crescută a mesei. Singurul lucru mai impresionant decât acuratețea rezultată este viteza cu care se deplasează.

Sistem de reglare automată: Precizie totală a mișcării (Auto Tunning)

Sistemul de reglare automată măsoară eroarea geometrică folosind un palpator și o sferă de referință, efectuând compensări folosind rezultatele măsurătorii pentru a regla precis deplasarea. Rezultatul final este un nivel mai ridicat de precizie, scalat la perfecțiune. În trecut, acest tip de reglare necesita vizita unui expert în service. Acum puteți regla chiar dvs cu ușurință mașina pe cont propriu!

Thermo-Friendly Concept: Structură Termo-Simetrică

Structura Termo-Simetrică a mașinii îi permite să mențină o precizie dimensională ridicată atunci când temperatura ambientală a atelierului variază. De asemenea, având capacitatea de a stabiliza deformarea termică datorată procesului sau a întreruperii lucrului, timpul de încălzire al mașinii este scurtat automat, iar necesitatea corecției dimensionale în timpul repornirii mașinii este, de asemenea, redusă.

GENOS M460V-5AX – Prelucrare Demo – Formă Matriță – Okuma Krefeld ShowRoom

Tehnologii Inteligente Okuma incluse în suita OSP

În modelul standard GENOS M460V-5AX sunt incluse toate opțiunile necesare pentru prelucrarea în 5-axe simultan.

Evoluția tehnologiei noastre inteligente este un bonus pentru operatori. Următoarele funcții inovative pot fi gestionate prin controlul OSP:

  • Conceptul Thermo-Friendly – compensare deformări termice
  • Sistem de evitare a coliziunilor* – Colision Avoidance System
  • Machining Navi – reducerea vibrațiilor în prelucrare
  • Sistem de reglare automată pe 5 axe – 5Axis Auto Tuning System
  • SERVONAVI® – calitate superioară a suprafețelor prelucrate

Atunci când este combinat cu suita noastră de aplicații, precum și cu tehnicile de economisire a energiei ale suitei noastre ECO, controlul OSP este încă un mod în care Okuma oferă o valoare de neegalat clienților noștri.

Video demonstrativ de prelucrare

Specificații Tehnice

Dimensiune Masă [mm]Ø 400
Viteza arbore principal [min-1]15,000
Numărul de scule48
Putere Motor (VAC) [kW]22/18.5
Curse [mm]X: 762 / Y: 460 / Z: 460
GENOS M460V-5AX – Formă Matriță – Okuma Krefeld ShowRoom
This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png