GreenBau la Demo Metal Vest 2022

DEMO METAL a reprezentat întotdeauna o oportunitate pentru industria din România de a demonstra puterea utilajelor și tehnologiilor noi, ale mașinilor comercializate de către GreenBau Tehnologie SRL.

În ultimii doi ani, din cauza restricițiilor de pandemie, nu am avut posibilitatea de a prezenta noutăți din domeniul tehnologiei mașinilor CNC la târguri de profil și să intrăm în contact cu potențiali clienți. Așteptăm cu nerăbdare să le prezentăm în septembrie la Demo Metal Vest – Arad.

Mașini CNC Expuse și automatizări care vor oferi demonstrații live de prelucrare

Strung orizontal GENOS L3000-e Mx450

Strunguri cu o turelă oferă o calitate și performanță ridicată a prelucrărilor

OKUMA GENOS L3000-e are o varietate de caracteristici înglobate pe care le regăsiți la un strung OKUMA, cum ar fi motorul integrat puternic și ghidajele rigide. Funcțiile opționale de frezare și prelucrare pe axa Y vă permit să selectați cea mai bună configurație pentru nevoile specifice producției dumneavoastră. GENOS L3000-e oferă calitate ridicată la un preț accesibil.

Sistem automatizare cu cobot HANWHA HCR-12

Robotul colaborativ Hanwha seria HCR este ușor de controlat și flexibil

Cu o capacitate maximă de încărcare de 12 kg, cobotul HCR-12 este cel mai potrivit pentru sarcini ușoare care necesită un control simplu și poate înlocui cu succes operatorul. Robotul colaborativ HCR-12 este ușor de controlat și este flexibil în a răspunde schimbărilor în procesul de producției, reducând în mod eficient cheltuielile de investiții și de exploatare.

Centrul Vertical de prelucrare în 5-axe simultan GENOS M460V-5AX

MADE IN JAPAN

Prelucrare în 5 axe simultan, oferă productivitate ridicată și fiabilitate într-o amprentă mică

Noul centru de prelucrare verticală cu 5 axe de ultimă generație este conceput special pentru fabricarea de piese de înaltă precizie și pentru obținerea unei capacități ridicate de așchiere într-un design compact. Structura solidă de tip dubla coloana, controlul total a 5 axe simultane și stabilitatea termică performantă oferă posibilitatea de a prelucra cu ușurință o gamă largă de materiale.

Strungul swiss-type CINCOM L20E-2M12 LFV

O mașină de ultimă generație cu prelucrare pe axa-B pe ambii arbori și cu o axă Y suplimentară

Strungurile „swiss type” CITIZEN permit realizarea diverselor piese cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al modelului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrata, astfel încât clienții să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor lor de producție.

Strung orizontal cu doi arbori și cap fix MIYANO BNA-42MSY

BNA-42MSY oferă o prelucrare complexă, cu timpi de ciclu rapid și setări rapide

Cu doi arbori, arborele secundar având o axă X suplimentară, o turelă pentru axa Y și cel mai recent control Mitsubishi, BNA-42MSY este capabil să ofere o prelucrare complexă, cu timpi de ciclu rapid și setări rapide. Pe Axa X2 arborele secundar permite prelucrarea independentă simultană a părții din față și din spate al reperului. Acest lucru, de fapt, oferă beneficiile unei mașini cu turelă dublă cu economii semnificative de costuri ale unui model cu o singură turelă.