MATICS Optimizare producție CNC

Soluție completă smart pentru intreprinderi mici și mijlocii

Ce este Matics și ce oferim?

Matics este un software de management al atelierului bazat pe cloud, care permite o creștere dramatică a eficienței operaționale și a profitabilității.

Soluția noastră plug & play permite producătorilor să obțină analize de date în timp real, să minimizeze întreruperile costisitoare și să colaboreze de la distanță, îmbunătățind productivitatea.

Matics servește ca asistent digital personal pentru tot personalul din fabrică și ajută managementul superior să ia decizii de afaceri inteligente la fața locului, atunci când contează cel mai mult.

Matics poate transforma orice instalație într-o fabrică inteligentă și agilă

Vizualizați instantaneu performanța fabricii de pe un telefon mobil

Matics oferă date ușor accesibile despre performanța generală a fabricii dvs. prin intermediul tablourilor de bord dinamice din aplicație. Fără erori umane, fără întârzieri, doar informații continuu fiabile în timp real – atât de granulare cât aveți nevoie.

Maintain Total Control over Production Plan’s Execution

Cu Matics puteți compara performanța reală cu planul în doar câteva clicuri. Fiți siguri că personalul dumneavoastră este echipat cu cele mai bune instrumente pentru a face față întreruperilor în producție în momentul în care acestea apar. Primiți alerte dacă un site nu își atinge obiectivul planului săptămânal.

Obțineți agilitate operațională pentru profitabilitate maximă

Nu învățați doar din datele anterioare. Acționați imediat și luați decizii de afaceri bazate pe date pentru a maximiza profitabilitatea. Nu ratați niciodată un eveniment critic, care necesită atenția dvs. Creșteți utilizarea resurselor și eficientizați producția pentru a obține un cost pe unitate mai bun și pentru a îmbunătăți timpul de livrare.

Asigurați un control mai bun asupra CapEx și planificarea capacității

Optimizați-vă investițiile în site-urile existente și viitoare. Matics ușurează planificarea capacității, permițându-vă să utilizați date din activități istorice și în timp real ori de câte ori trebuie să luați decizia corectă pentru un profit mai mare. Decideți asupra achiziției de mașini noi pe baza utilizării reale, generând economii enorme de costuri.

Implementare fără dureri de cap

Implementarea Matics este simplă, rapidă și nu necesită pauze în programul dumneavoastră de producție. Este nevoie de investiții inițiale minime și de aproximativ o zi pentru a instala sistemul în atelierul dvs., cu majoritatea configurațiilor efectuate de la distanță.

  • Se integrează ușor cu orice ERP
  • Se conectează la orice tip de mașină
  • Fără costuri IT suplimentare
  • Conexiune sigură și auto-întreținere pentru liniștea dumneavoastră

Scalabil în ritmul dvs

Configurațiile sistemului și modelul nostru de prețuri au fost concepute cu o flexibilitate completă, astfel încât să puteți plăti pentru ceea ce aveți nevoie acum și să fiți pregătit să vă extindeți pe măsură ce afacerea crește – de la analiza de producție de nivel de intrare până la călătoria cuprinzătoare de producție.