Newsletter 11

NewsLetter nr.11 SEPTEMBRIE.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • EXPO – Demo Metal Vest Arad – foto și video
  • STRUNG – GENOS L3000e Mx450 calitate și performanță
  • 5-AXE – GENOS M460V-5AX performanță în 5-axe
  • SOLUȚII – MATICS – optimizare producție CNC
  • SWISS TYPE – CITIZEN Cincom L20E-2M12 LFV
  • COBOȚI – Hanwha Cobots – accesibil ușor de programat
  • PREMIERĂ – CITIZEN Miyano BNA-42MSY

Vă invităm să vizionați galeria foto și conținut video, și tour VR360 al standului GreenBau Tehnologie la recenta expoziție Demo Metal Vest – Arad, din perioada 13-15 Septembrie 2022.

GENOS L3000e Mx450 calitate și performanță

Funcțiile opționale de frezare și prelucrare cu axa Y vă permit să selectați cea mai bună configurație pentru nevoile specifice producției dumneavoastră. GENOS L3000-e oferă calitate ridicată la un preț accesibil.

GENOS M460V-5AX performanță în 5-axe

Structura solidă de tip dubla coloana, controlul total a 5 axe simultane și stabilitatea termică performantă oferă posibilitatea de a prelucra cu ușurință o gamă largă de materiale.

MATICS -optimizare producție CNC

Matics este o soluție modernă de management al fabricației care oferă o modalitate inteligentă de eficientizare digitală a proceselor de producție. Matics poate fi folosit cu ușurință atât în atelierele de prelucrare, firme mici și medii, cât și în fabrici mari sau cu producții complexe.

CITIZEN Cincom L20E-2M12 LFV

O mașină de ultimă generație cu prelucrare pe axa-B pe ambii arbori și cu o axă Y suplimentară. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al modelului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată.

YouTube Video

Cobot Hanwha – accesibil ușor de programat

Cobotul colaborativ Hanwha Corporation /Machinery poate fi aplicat la diferite procese, de la sarcini simple precum pick & place și paletizare până la înșurubare, lustruire și distribuire.

CITIZEN Miyano BNA-42MSY

Strung cu doi arbori, având o axă suplimentară (X2) pe arborele secundar, o turelă pe axa Y și cel mai recent control Mitsubishi, BNA-42MSY este capabil să ofere o prelucrare complexă, cu timpi de ciclu rapid și setări rapide.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm pentru alegerea celei mai bune soluții de prelucrare pentru reperele dvs. pe mașinile noastre CNC și vă sprijinim prin instruire, consultanță telefonică în perioada de garanție și post garanție.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau