Newsletter 3

NewsLetter nr.3 IAN.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – Control filtre obligatorii
  • UTILITARE – A lucra cu Renishaw
  • SWISS TYPE – Funcție de fragmentare șpan
  • INOVAȚIE – Rezervorul fără depuneri
  • PROGRAMARE – Reducere timp prelucrare fără costuri

3 FILTRE CARE NU TREBUIE SĂ UIȚI SĂ LE VERIFICI

Filtrele servesc la a filtra aerul din sistemele de răcire pentru a ține temperatura cât mai stabilă în interiorul mașinilor-unelte CNC, un aspect foarte important reflectat în precizia prelucrării. În competiția industriei de prelucrare de astăzi cu producții de masă, verificarea filtrelor pot fi ușor trecute cu vederea.

Aplicația OSP -Renishaw Set & Inspect

Chiar și utilizatorii fără experiență anterioară pot profita de avantajele oferite de Sisteme de verificare și control Renishaw folosind această aplicație integrată perfect în OKUMA OSP.

Okuma MA-600HIII aduce capabilități de prelucrare de nivel următor

MA-600HIII cu arbore principal standard la 10,000 rpm acoperă eficient de o gamă largă de aplicații, de la așchiere grea până la prelucrare cu avans mare.

Citizen-Cincom prelucrarea LFV

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere.

Ce este rezervorul fără depuneri ? OKUMA Sludgeless Tank

Nu este necesară curățarea rezervorului timp de doi ani, o reducere mare a costurilor de operare a mașinii CNC și o productivitate continuă!

Reducere timpului de prelucrare – Cycle Time Reduction

Mașinile CNC OKUMA folosesc comenzi care permit „Reducerea timpului de prelucrare” pe comanda numerica OSP-P300L/P300S, fără a cheltui un ban în plus, eliminând sau reducând unele mișcările care nu sunt necesare, optimizând astfel întregul proces!

CAS – Sistem anti-coliziune mașini unelte CNC OKUMA

Prin introducerea dimensiunii sculelor și a semifabricatului, softul analizează interferențele cu componentele mașinii și semnalează posibilitatea coliziunilor. În cazul interferențelor, mașina se oprește iar pe display va fi afișată zona de impact pentru a corecta programul.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm prin planificarea proiectului și vă sprijinim pe parcursul implementării, instruirii și îngrijirii post-vânzare.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau