Newsletter 4

NewsLetter nr.4 FEB.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – Întreținere preventivă pentru arborele CNC
  • UTILITARE – Capacitățile de mentenanță din CN
  • INVESȚIE – Investesc într-o mașină multifuncțională?
  • OPTIMIZARE – Optimizarea unei producții CNC
  • PROGRAMARE – Programarea AOT-IGF pe strung OKUMA

Întreținere preventivă recomandată pentru arborele echipamentului CNC

Arborele principal este “inima” unei Mașini CNC. De prea multe ori vedem o mașină care are o defecțiune prematură. Unele dintre afecțiunile la care arborele poate ceda sunt contaminarea lichidului de răcire, supraîncălzirea sau uleiul de lubrifiere cu sendimente sau diluat.

Folosind capacitățile de mentenanță ale controlului OSP300

Mentenanța unei mașini-unelte Okuma cu controlul numeric din seria OSP P300 este simplificată atunci când înțelegeți și utilizați capacitățile de întreținere și sistemul de gestiune a proceselor din mașina CNC.

Centru Orizontal OKUMA MA-8000H

Okuma a dezvoltat noul centru de prelucrare orizontal MA-8000H cu o dimensiune a paletului de 800 x 800 mm. Echipat cu funcții abundente de economisire a energiei și tehnologii ecologice care funcționează autonom, fără intervenție umană, acest nou produs sprijină puternic eforturile de decarbonizare.

Esti gata să investești într-o mașină multifuncțională?

Prelucrarea multitasking câștigă popularitate în industria de producție, și pe bună dreptate, deoarece aceste mașini sunt pline de potențial, promisiune și factori de profitabilitate dincolo de categoriile tradiționale de mașini.

Identificarea și rezolvarea ineficiențelor dintr-o producție CNC

Pentru a fi cel mai profitabil și competitiv de pe piață, prducția din atelierul dvs. de mașini CNC trebuie să fie cât mai eficient posibil. Proprietarii și operatorii atelierelor maximizează resursele și reduc la minimum sau elimină rebuturile din producție.

Programarea conversațională pe strunguri Okuma

Pentru geometriile pieselor simple și complexe, programarea conversațională, cum ar fi AOT-IGF, poate oferi o soluție simplă și rapidă pentru desenarea modelelor de piese direct pe unitatea de control a mașinii.

Calibrarea mașinii dumneavoastră în 5-axe este automată

Sistemul de reglare automată pe 5 axe măsoară automat dezalinierea axelor rotative și alte „erori geometrice” și reglează acuratețea mișcării mașinilor cu 5 axe. Tot procedeul durează aproximativ 10 minute.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm prin planificarea proiectului și vă sprijinim pe parcursul implementării, instruirii și îngrijirii post-vânzare.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau