Newsletter 5

NewsLetter nr.5 MAR.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – Mediu productiv în atelierul de mașini-unelte
  • UTILITARE – Connect Plan – Soluția Smart Factory OKUMA
  • INVESTIȚIE – Ghid OKUMA despre prelucrarea în 5-axe
  • CONCURS – Câștigătorii concursului OKUMA
  • PROGRAMARE – Variabile I/O pe OKUMA OSP

Cum să creați un mediu de lucru productiv în atelierul dvs.

Menținerea curată a zonei de lucru și îmbunătățirea vizibilității sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră pe termen lung. Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă asigurați că mediul de lucru este prietenos pentru productivitate.

Connect Plan – Soluția Smart Factory OKUMA

Suita Factory Monitor și Connect Plan pentru a monitoriza starea de funcționare a mașiniilor-unelte din fabrică, din birou, de pe un smartphone sau oriunde la distanță. Mai mult, permite apoi vizualizarea și analiza datelor colectate precum și o mai bună optimizare a producției reflectată în profit.

GENOS M460V-5AX performanță în 5-axe

După ce ați vizionat videoclipul nostru demonstrativ Leo the Lion, puteți chiar să începeți să vă imaginați numeroasele oportunități pe care GENOS M460V-5AX le poate aduce în fabrica dumneavoastră.

Ghid OKUMA despre prelucrarea în 5-axe

Dar, chiar dacă mașinile în 5-axe au schimbat jocul în industria CNC de mai bine de peste jumătate de secol, există încă rezerve în multe dintre atelierele de prelucrare. În acest editorial analizăm aceste mituri popular despre prelucrarea în 5-axe.

Câștigătorii concursului OKUMA mea mai veche de 10 ani

După participarea a mai multor clienți cu mașini CNC OKUMA, sau declarat câștigătoare următoarele trei companii …

Variabile Intrare/Ieșire pe comanda numerică CNC OKUMA

Variabilele I/O din controlul Okuma OSP pot fi folosite pentru depanare sau pentru programare preventivă a mașinilor-unelte CNC.

ServoNavi – calitate superioară a suprafețelor prelucrate

OKUMA a introdus aplicatia SERVONAVI ca parte a liniei Intelligent Technology. Aceasta aplicație este prezentă pe toate centrele, strungurile și mașinilor multifuncționale, crescând calitatea pieselor executate, reducând timpii de producție și uzură a mașinilor.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm pentru alegerea celei mai bune soluții de prelucrare pentru reperele dvs. pe mașinile noastre CNC și vă sprijinim prin instruire, consultanță telefonică în perioada de garanție și post garanție.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau