Newsletter 6

NewsLetter nr.6 APR.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – Beneficiile rutinei de încălzire a arborelui principal
  • UTILITARE – Măsurători Renishaw în fișier text
  • NOUTĂȚI – Strung vertical OKUMA VT1000EX
  • INVESTIȚIE – Brother Speedio W1000XD1
  • CONCURS – Premiere câștigători concurs OKUMA: ELECTROTEL
  • PROGRAMARE – Cum salvați datele de prelucrare?
  • TEHNOLOGIE – Funcții de îmbunătățire a calității suprafețelor prelucrate

Beneficiile unei rutine de încălzire a arborelui principal

Arborele principal al mașinii dumneavoastră funcționează cel mai bine atunci când funcționează la temperaturi optime. Aflați cum să creați o rutină adecvată de încălzire a arborelui pentru a asigura precizia prelucrării dumneavoastră pe toată durata de utilizare.

Măsurători Renishaw în fișier text (.CSV)

Exemplu de program ca să înregistrăm valorile măsurate cu o sondă Renishaw, în timpul ciclului automat, într-un fișier tip text (.CSV).

Strung vertical OKUMA VT1000EX

Noul strung vertical VT1000EX. O mașină puternică dedicată pentru materiale, care sunt greu de așchiat. Datorită stabilității și preciziei sale extraordinare, timpii de așchiere pot fi reduși semnificativ, iar profiturile vor crește.

Brother Speedio W1000XD1

Ideală pentru relucrarea suprafețelor mari, ceea mai spațioasă mașină Brother, SPEEDIO W1000XD1 produsă în Japonia, vă oferă astfel noi orizonturi de prelucrare spre diverse industrii noi în special cea automotivă.

Premiere câștigători concurs OKUMA: ELECTROTEL

După participarea a mai multor clienți cu mașini CNC OKUMA, s-au declarat câștigătoare următoarele trei companii …

Cum salvați datele de prelucrare?

Controlul OSP conține mai multe funcții avansate care oferă un plus de versatilitate și ajută la simplificarea procedurilor din atelierul dvs. de prelucrat.

Funcții de îmbunătățire a calității suprafețelor prelucrate

Funcția face automat corecții asupra controlului OSP OKUMA pentru a îmbunătăți calitatea suprafeței fără a modifica datele de prelucrare, menținând în același timp precizia necesară a formei.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm pentru alegerea celei mai bune soluții de prelucrare pentru reperele dvs. pe mașinile noastre CNC și vă sprijinim prin instruire, consultanță telefonică în perioada de garanție și post garanție.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau