Newsletter 7

NewsLetter nr.7 MAI.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – 5 funcții OSP OKUMA care poate le-ai omis
  • TEHNOLOGIE – Tehnologia LMD pe mașini CNC OKUMA
  • NOUTĂȚI – Noile Brother SPEEDIO seria S-Xd1
  • INVESTIȚIE – Hanwha Cobots, un robot pentru toată lumea
  • CONCURS – Câștigători concurs OKUMA – METALSOMET

5 funcții OSP OKUMA care poate le-ai omis

Strungurile și centrele de prelucrare OKUMA sunt echipate cu o mare varietate de funcții – uneori atât de multe încât poate fi greu de ținut minte. Deși este posibil să nu aveți nevoie de fiecare funcție, următoarele cinci sunt câteva care ar putea îmbunătăți semnificativ modul în care utilizați mașina-unealtă.

Tehnologia aditivă LMD pe mașini CNC OKUMA

Mașinile CNC Laser Okuma combină fabricarea subtractivă și tehnologia aditivă LMD, călirea și durificarea pieselor realizat pe o singură mașină.

Noua generație de centre compacte Brother SPEEDIO S-Xd1

Seria de mașini CNC multifuncționale Brother SPEEDIO S-Xd1 sunt ideale pentru industriile de prelucrare din domeniul semiconductoare, electronică, robotică, automotivă, instrumente de precizie, medicală.

Un robot pentru toată lumea – Hanwha Cobots

Robotul colaborativ Hanwha Corporation /Machinery poate fi aplicat la diferite procese, de la sarcini simple precum pick & place și paletizare până la înșurubare, lustruire și distribuire.

Premiere câștigători concurs OKUMA: METALSOMET

După participarea a mai multor clienți cu mașini CNC OKUMA, s-au declarat câștigătoare următoarele trei companii …

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm pentru alegerea celei mai bune soluții de prelucrare pentru reperele dvs. pe mașinile noastre CNC și vă sprijinim prin instruire, consultanță telefonică în perioada de garanție și post garanție.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau