Newsletter 9

NewsLetter nr.9 IULIE.2022

Ne face plăcere să vă transmitem newsletter-ul lunar, conceput pentru a vă ține la current cu noutățile GreenBau Tehnologie SRL.

Conținut

  • SERVICE – Sfaturi pentru întreținerea mașinii CNC
  • UTILITARE – Capacitățile de mentenanță ale controlului OSP300
  • INVESTIȚIE – Ghid OKUMA prelucrare în 5-axe
  • OPTIMIZARE – Reducere timpului de prelucrare
  • SOLUȚII – De ce aleg clienții mașinile CNC Okuma?
  • EXPO – Participăm la DemoMetal Vest 2022
  • TEHNOLOGIE – Citizen prelucrarea LFV

Sfaturi pentru întreținerea mașinii CNC

Mentenanța periodică vă asigură productivitatea, fiabilitatea și longevitatea echipamentului CNC din fabrica Dvs. Având grijă de echipamentul CNC din fabrica Dvs., vă puteți baza pe acesta oricând!

Folosind capacitățile de mentenanță ale controlului OSP300

Mentenanța unei mașini-unelte Okuma cu controlul numeric din seria OSP P300 este simplificată atunci când înțelegeți și utilizați capacitățile de întreținere și sistemul de gestiune a proceselor din mașina CNC.

Participăm la DemoMetal Vest 2022

DEMO METAL a reprezentat intotdeauna o oportunitate pentru industria din Romania de a demonstra puterea utilaje- lor și tehnologiilor noi, ale masinilor comercializate de catre GreenBau Tehnologie SRL.

De ce aleg clienții mașinile CNC Okuma?

Prezentarea unor exemple de soluții de prelucrare CNC oferite de OKUMA în diferite studii de caz și situații de producție.

Ghid OKUMA despre prelucrarea în 5-axe

Dar, chiar dacă mașinile în 5-axe au schimbat jocul în industria CNC de mai bine de peste jumătate de secol, există încă rezerve în multe dintre atelierele de prelucrare. În acest editorial analizăm aceste mituri popular despre prelucrarea în 5-axe.

YouTube Video

Reducere timpului de prelucrare – Cycle Time Reduction

Mașinile CNC OKUMA folosesc comenzi care permit „Reducerea timpului de prelucrare” pe comanda numerica OSP-P300L/P300S, fără a cheltui un ban în plus!

Citizen-Cincom prelucrarea LFV

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere.

Misiunea Noastră

Tehnologia inovatoare, producția de calitate și servicii complete și asistență sunt cu siguranță o parte din experiența GreenBau. Pasiunea, integritatea, loialitatea și experiența și cunoștințele lor extinse ne asigură că oferim soluții de vârf împreună cu parteneriate de durată. Echipa noastră vă oferă acces imediat la zeci de ani de experiență în industrie și o rețea de experți locali și globali în mașini-unelte.

Suntem în parteneriat cu dumneavoastră încă de la prima noastră întâlnire, vă ghidăm pentru alegerea celei mai bune soluții de prelucrare pentru reperele dvs. pe mașinile noastre CNC și vă sprijinim prin instruire, consultanță telefonică în perioada de garanție și post garanție.

Când ai de-a face cu GreenBau, ai de-a face cu profesioniști.

Abonează-te la NewsLetter-ul GreenBau