Ofertă Specială CNC Okuma Super Sale 2021! Discount 7%

Ofertă Specială CNC Okuma Super Sale 2021! Discount 7%

Ofertă Specială CNC Okuma Discount 7%

Stimați clienți, Vă anunțăm că extindem oferta specială: Discount de 7% la toate* mașinile CNC Okuma până la sfârșitul anului, 31.12.2021.

(*Oferta Specială nu se aplică la modele GENOS M460 și GENOS M560).

OKUMA, mașini unelte CNC High-End

Alegerea unei mașini CNC noi este dificilă. Adesea, prețul său de cumpărare este unul dintre factorii decisivi. Dar luarea în considerare a costului inițial nu este suficientă pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Întregul ciclu de viață contează: doar 15% din costul total al unei mașini este achiziționarea sa, 85% este funcționarea sa. Lipsa de productivitate datorată opririlor mașinii, întreținerii etc. va genera un cost suplimentar și continuu. Mașinile Okuma sunt recunoscute pentru timpul minim non-productiv, schimbarea rapidă a pieselor de prelucrat și a sculelor, precum și calitatea excelentă a suprafeței prelucrate.

5 Ani garanție la arborele principal

Arborii principali, fiind cea mai importantă componentă a mașinii CNC, garantăm cliențiilor noștrii ca ele sa fie întreținute și reparate cât mai repede posibil. Departamentul nostru de service se ocupă cu livrarea pieselor de schimb, întreținerea preventivă a mașinilor, precum și asistență locală sau remote de la tehnicieni de service certificați. În cazul oricăror probleme, putem reacționa imediat. Unitățile defecte sunt examinate cu atenție și restaurate în Centrul Okuma Europe din Krefeld, Germania. GreenBau Tehnologie acordă o garanție de 3 trei ani la mașinile GENOS și 5 cinci ani garanție la arborii principali la mașiniile CNC OKUMA nou achiziționate.

Soluții de prelucrare CNC pentru industria auto

Centrele și strungurile de prelucrare durabile și fiabile Okuma vă oferă capacitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a concura eficient și pentru a fabrica pistoane, chiulase, arbori cu came și roți – cu control dimensional precis pentru calitate, fiabilitate și durabilitate.

Mașini de curse realizate cu mașini CNC Okuma

Soluții de prelucrare CNC pentru industria de matrițe

Okuma are soluții de prelucrare matrițe și tehnologie eficientă pentru a vă oferi un avantaj competitiv în această industrie.

Matriță prelucrata pe mașină CNC Okuma

Soluții de prelucrare CNC industria aeronautică

Aplicațiile CAM pentru prelucrarea completă pe 5 axe și soluții Smart Factory pentru o fabrică „inteligentă” deschid noi orizonturi pentru industria aeronautică sau aerospațială.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 06
Okuma AeroSpace Hanovra 2017

Vă rugăm să ne contactați pentru cerere oferte sau detalii despre mașinile CNC Okuma:
Email: greenbau@greenbau.ro
Tel (+40)21-337 77 14/(+40)21-337 77 76

Resurse / Linkuri