OKUMA Seria LU-EX strunguri cu productivitate maximă

Putere maximă a centrelor de strunjire cu două turele pentru o productivitate și mai mare

Creșteri uriașe de productivitate cu performanță mărită

Obțineți cel mai bun sistem de producție din gama strunguri OKUMA

Tehnologiile inteligente oferă un suport puternic pentru operator

Multe tipuri de prelucrare cu flexibilitatea a 4 axe

Formele arborelui sunt prelucrate cu eficiență ridicată

Reducere uriașă a ciclului program cu prelucrarea simultană pe 4 axe pe turelele superioare și inferioare

Cu alte cuvinte, operațiunile simultane OD/OD sau ID/OD reduc drastic timpul de ciclu. În plus, cu suport opțional de întoarcere și/sau o linetă atașată la turela inferioară – posibilitățile sunt nelimitate

Strunjirea arborilor lungi cu linetă fixă — fără vibrații

O linetă (opțional) montată pe turela inferioară oferă suport stabil pentru piesa de prelucrat. Cu o turelă superioară programată NC și control simultan, arborii lungi vor fi întotdeauna sprijiniți în apropierea punctului de așchiere.

Așchiere echilibrată pentru strunjirea foarte eficientă a pieselor lungi

Prin intermediul strunjirii echilibrate, numărul de treceri ale sculei pot fi reduse la jumătate pentru strunjirea foarte eficientă a pieselor lungi. Timpii de ciclu sunt, de asemenea reduși considerabil și fără vibrații.

Obțineți cel mai performant sistem de producție din gama noastră de strunguri OKUMA

Prelucrări multifuncționale cu funcții pentru axa Y. Prelucrare printr-o singură prindere, chiar și pentru repere cu formă neregulată

O varietate de operațiuni de frezare pot fi efectuate cu axa Y de înaltă precizie, cu o gamă largă de deplasări, folosind un sistem dublu de glisare. Realizează prelucrări multifuncționale complete, cu o singură prindere în universal (specificațiile MY).

Arbore secundar pentru operațiuni integrate față/spate (pe o mașină).

Cu un arbore secundar, prelucrarea din față și din spate se poate face pe o singură mașină. Deoarece prelucrarea ambelor capete poate fi finalizată pe o singură mașină, spațiul de depozitare a piesei de prelucrat și mașinile de post-procesare nu sunt necesare. (numai LU3000 EX)

Automatizare simplă cu prindere piese

Automatizarea poate fi realizată cu ușurință cu un mecanism simplu în care coșul de piese se balansează și descarcă piesele de prelucrat în afara mașinii.

This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png