Strung vertical OKUMA VT1000EX

Suntem mândri să vă prezentăm noul strung vertical VT1000EX. O mașină puternică dedicată pentru materiale greu de prelucrat. Datorită stabilității și preciziei sale extraordinare, timpii de așchiere pot fi reduși semnificativ, iar profiturile vor crește.

Vertical lathe OKUMA VT1000EX

Okuma introduce pe piață noul model VT1000EX, un strung CNC vertical care îndeplinește cerințele speciale ale clienților datorită performanței sale de prelucrare cu adevărat impresionante. Modelul facilitează prelucrarea materialelor care sunt deosebit de greu de prelucrat și este impresionant prin stabilitatea sa extraordinară la funcționare pe termen lung. În plus, timpii reduși de ciclu asigură o reducere semnificativă a consumului de energie și emisii mult mai mici de CO2.

Performanță de top pentru materiale solicitante

Piesele de prelucrat din titan, inconel sau oțel inoxidabil se caracterizează prin duritatea lor mare, precum și rezistența excelentă la căldură și coroziune. Pe de o parte, acest lucru le face materiale atractive pentru industria aerospațială, sectorul energetic, precum și în producția de mașini construcții. Pe de altă parte, prelucrarea lor necesită performanțe peste medie a mașinii.

Noul strung vertical VT1000EX de la Okuma îndeplinește mai mult decât aceste cerințe, cu construcția sa rigidă și un cuplu axial deosebit de mare de până la 30 kN de-a lungul axelor X și Z. Cu un arbore principal nou care atinge o putere maximă de 55 kW și un cuplu de până la 5.310 Nm, și o putere a arborelui care este de aproximativ două ori mai mare decât a mașinilor convenționale.

Astfel clienții beneficiază de o productivitate semnificativ mai mare. De exemplu, a fost posibil să se obțină o degroșare cu secțiunea de așchii de 6,7 mm2 la prelucrarea reperelor din inconel, în același timp, înjumătățind ciclu în comparație cu mașinile convenționale.

Concentrare pe fiabilitate și durabilitate

Pentru a garanta această productivitate ridicată, modelul VT1000EX a fost dezvoltat pentru o funcționare fiabilă – chiar și pentru așchierea grea. Designul optimizat al mașinii cu o deschidere mărită pentru evacuare a așchiilor și pentru a prevenii acumularea în zona de lucru. Un sistem integrat, de mare putere de spălare a așchiilor, permite chiar și îndepărtarea așchiilor mari.

Un beneficiu suplimentar pentru clienți îl reprezintă reducerea ciclului la aproximativ jumătate, ceea ce contribuie la o durabilitate mai mare a funcționării, consumul de energie și emisiile de CO2 din procesul de producție sunt reduse cu mai mult de 30%. Aceasta înseamnă că VT1000EX oferă o soluție ideală pentru companiile care se străduiesc să fie competitive, aderând în același timp la obiectivele lor de mediu.

This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png