Aplicații coboți Hanwha HCR-A

Aplicații uzuale cu coboți

Aplicații-le cu coboți Hanwha HCR-A pot fi variate, de la sarcini simple precum pick & place și paletizare până la înșurubare, lustruire și distribuire.

Viziunea Hanwha Corporation / Machinery prevede un viitor în care roboții colaborativi lucrează cot la cot cu angajații. Robotul poate înlocui operatorii umani în lucrări plictisitoare, repetitive și periculoase, permițând angajaților dvs. să se concentreze pe sarcini cu valoare adăugată ridicată și să lucreze într-un mediu sigur. De asemenea, oferă control și adaptare simple către alte aplicații. Robotul colaborativ ușor, sigur și flexibil Hanwha Corporation / Machinery HCR-A aduce automatizarea liniei dvs. de producție în cel mai eficient mod.

Sortare, aranjare

Aplicații coboți Hanwha HCR - Alege și plasează

Robotul nostru colaborativ HCR-A este cel mai potrivit pentru pick & place (sortare și aranjare), cea mai obișnuită sarcină din toate industriile. Robotul oferă programare ușoară și configurare flexibilă, maximizând productivitatea în sistemul de producție în loturi mici. Cele șase îmbinări ale HCR-A pot transfera și încărca produse de unghiuri și poziții diverse. Utilizați robotul nostru colaborativ pentru sarcini plictisitoare, repetitive, pentru a îmbunătăți eficiența operațională a liniei dvs. de producție.

Alimentare mașini CNC

Hanwha HCR - operare CNC

Îngrijirea mașinii este o sarcină plictisitoare și repetitivă, dar periculoasă, care implică încărcarea și descărcarea articolelor procesate în frezare, presare și alte procese de mașini. Robotul nostru colaborativ de înaltă precizie HCR-A plasează articole în suportul de lucru al mașinii în cea mai exactă direcție și poziție. Și nu este nevoie de un gard de siguranță, o cerință esențială a roboților industriali convenționali. Aplicați HCR-A la procesul de îngrijire a mașinii pentru a garanta siguranța angajaților, menținând în același timp productivitate și calitate ridicate.

Asamblare

Robot Hanwha HCR - Asamblare / Înșurubare

Asamblarea este un proces comun în diferite industrii, care implică înșurubarea și asamblarea componentelor. Robotul nostru colaborativ HCR-A acceptă un sistem care poate fi configurat cu diverse instrumente pentru a se potrivi diferitelor procese de asamblare. De asemenea, obține o calitate ridicată chiar și în ansambluri complexe prin poziționare precisă și rezistență uniformă. Colaborarea dintre operatorul dvs. și HCR-A îmbunătățește productivitatea și calitatea pe linia de asamblare.

Paletizare

Paletizare

Paletizarea se referă la sarcina de stivuire a mărfurilor pe rând pe paleți desemnați. Robotul nostru colaborativ HCR-A poate fi aplicat la paletizare într-o serie de industrii, cum ar fi piese auto, alimente, cherestea, metal și mobilier. Robotul de înaltă precizie HCR-A poate încărca în mod stabil produsele în locația exactă pentru a spori productivitatea și pentru a elibera operatorii de tulpini repetitive.

Ambalare

Ambalare / Împachetare

Ambalarea este un proces comun în diverse industrii. HCR-A poate face treaba chiar lângă operator, făcându-l un robot optim pentru munca colaborativă. Robotul poate ambala produse de diferite dimensiuni într-un mod rapid și precis pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea ambalajului. HCR-A crește și mai mult stabilitatea și eficiența liniei dvs. de ambalare.

Manipulare matrițe

Aplicații coboți Hanwha HCR - Manipulare matrițe

Prin aplicarea HCR-A la încărcarea și descărcarea matrițelor, operatorii dvs. pot fi eliberați de sarcina periculoasă de a pune mâinile în mașina de turnat pentru a încărca sau descărca componente, promovând un mediu de lucru mai bun și mai sigur. HCR-A vă înlocuiește lucrătorii pentru lucrări periculoase, plictisitoare, repetitive; crește productivitatea; și îmbunătățește predictibilitatea ratei de producție.

Lustruire

Lustruire

Lustruirea este un proces important care determină calitatea finisării în prelucrarea metalelor și producția de mobilier. Robotul nostru colaborativ HCR-A efectuează lustruirea într-o poziție și presiune uniforme, contribuind la obținerea unui finisaj egal și de înaltă calitate. În plus, funcționalitatea de predare directă a robotului permite lustruirea ușoară și rapidă a unei varietăți de produse. Aplicați HCR-A pe linia dvs. de lustruire și obțineți o calitate ridicată și uniformă a produselor dvs.

Dozare, dispensare

Distribuire / Dozare

Distribuirea se referă la procesul de pulverizare sau injectare de adezivi, siliciu, vopsele și alte tipuri de substanțe pe zonele desemnate. Cu robotul nostru colaborativ HCR-A, puteți pulveriza cantități egale pe locațiile exacte. În plus, vă puteți proteja angajații de un mediu periculos expus substanțelor toxice și dăunătoare. Aplicați HCR-A pe linia de distribuție pentru a obține o înaltă calitate și a crea un mediu de lucru sigur.

Inspecția calității

Aplicații coboți Hanwha HCR - Inspecția calității

Inspecția calității este efectuată pentru a verifica starea produsului și pentru a rezolva defectele între procese și imediat înainte de expediere. Robotul nostru colaborativ HCR-A poate fi aplicat diferitelor procese de inspecție care implică examinarea, măsurarea și sortarea produselor, cum ar fi plasarea unui produs într-o zonă de inspecție dotată cu camere sau senzori și mutarea defectelor în casete de gunoi. Aplicații-le de coboți hanwha HCR-A la inspecția calității îmbunătățesc calitatea produselor dvs. prin prevenirea transportului de bunuri defecte și îmbunătățește mediul de lucru pentru operatori prin înlocuirea acestora în sarcini plictisitoare, repetitive

Produse similare

Resurse Linkuri