Robotul colaborativ HCR Hanwha Robotics

Beneficiile unui robot colaborativ

Robotul colaborativ HCR ușor de controlat și flexibil la schimbările liniilor de fabricație în mod eficient reducând costurile de producție.

Robot Hanwha HCR - aplicație asamblare scaun auto
Robot Hanwha HCR – asamblare scaun auto

Automatizarea industrială nu mai este dificilă. Robotul colaborativ HCR este ușor de controlat și este flexibil în a răspunde la schimbările în aspectul produsului, reducând în mod eficient costurile de investiții și cheltuielile de funcționare.

Diverse aplicații industriale tip pick & place

Nu numai că automatizează lucrul manual, ci oferă și un mediu de lucru sigur și convenabil.

Uşor

Instruirea pe durata unei zile este suficientă pentru a operațiile de bază. Cu o interfața grafică intuitivă a utilizatorului HCR vă permite să programați robotul după câteva zeci de minute de învățare. HCR este ușor de programat, grație interfeței grafice bazate pe pictograme, iar programarea bazată pe timeline (axa-timpului) permite utilizatorilor să monitorizeze intuitiv fluxul de operații.

Robotul colaborativ HCR - programare intuitivă

Într-un mod mai simplu, utilizatorul apucă capul robotului și-l învață direct care sunt coordonatele noi și descrierea traselui, traiectoriei.

Controlerul standard cu software RODI
Controlerul standard cu software RODI

Flexibil

Robotul colaborativ HCR - FLEXIBIL

Configurarea rapidă permite schimbări flexibile ale liniilor de fabricație. Cu corpul său compact și opțiunea de montare flexibilă, HCR oferă configurarea rapidă. Datorită soluției sale ușoare de programare, nu este nevoie de experți pentru a reprograma robotul.

Modul de învățare manuală directă

Simplu

HCR este ușor de conectat cu periferice de automatizare
Pe măsură ce roboții colaborativi câștigă adoptarea pe scară largă în diferite industrii, cererea de accesorii de robotică periferică va crește în tandem. Hanwha recunoaște acest lucru și importanța vitală pentru implementarea rapidă și ușoară a soluțiilor de robotică.

Robotul colaborativ HCR - SIMPLU

Pentru a facilita astfel de integrări ale sistemului de roboți, Hanwha oferă precompatibilități cu periferice, cum ar fi viziunea, EOAT-urile, inclusiv prinderile, senzorii de cuplu.

Hanwha Robotics întâmpină întotdeauna partenerii industriali cu care să lucreze.

Sigur

HCR colaborează cu angajații

Este sigur să instalați robotul chiar lângă operator, deoarece robotul se oprește atunci când detectează o coliziune externă. (ISO 13849-1 Categoria 3 PLd)

Robotul colaborativ HCR - SIGUR

Prietenos

HCR este conceput pentru confortul utilizatorului

Lumina LED de pe încheietura gripper-ului vă permite să vedeți dintr-o privire starea robotului. Interfața I/O și portul EtherCAT de la capătul robotului elimină nevoia de cablare adițională complexă.

Robotul colaborativ HCR - PRIETENOS

Software-ul robot HCR, Rodi, este compatibil cu sistemele de recunoaștere vizuală majore, permițând utilizatorilor să integreze cu ușurință robotul și sistemele de detecție video.

În special, Rodi are comenzi suplimentare pentru a face mai ușoară configurarea pentru sarcini precum încărcarea, paletizarea și transportul pe benzi, care sunt frecvent utilizate în aplicații robotizate și sunt dificil de programat.

Resurse Linkuri

Produse similare