Sfaturi pentru întreținerea mașinii CNC

Sfaturi pentru intreținerea mașinii CNC

LISTĂ DE VERIFICĂRI PENTRU ÎNTREȚINERE PREVENTIVĂ A MAȘINII CNC

Mentenanța periodică vă asigură productivitatea, fiabilitatea și longevitatea echipamentului CNC din fabrica Dvs. Având grijă de echipamentul CNC din fabrica Dvs., vă puteți baza pe acesta oricând!

Aveți grijă de sistemul de lubrifiere prelungește durata de viață a mașinii

Utile Operare CNC - lubrifiere

5 MODALITĂȚI PENTRU A TE ASIGURA CĂ SISTEMUL TĂU DE LUBRIFIERE ESTE CORECT

Mentenanța periodică vă asigură productivitatea, fiabilitatea și longevitatea echipamentului CNC din fabrica Dvs. Având grijă de echipamentul CNC din fabrica Dvs., vă puteți baza pe acesta oricând!

FILTRE CARE NU TREBUIE SĂ UIȚI SĂ LE VERIFICI

Utile Operare CNC - Filtre aer

Următoarele filtre sunt recomandate să fie înlocuite pentru a menține mașina să funcționeze la performanță maximă sau pentru a așchia la cele mai strânse toleranțe.

Filtrele sunt utile în a filtra aerul din sistemele de răcire pentru a ține temperatura cât mai stabilă în interiorul mașinilor-unelte CNC, un aspect foarte important reflectat în precizia prelucrării. În competiția industriei de prelucrare de astăzi cu producții de masă, verificarea filtrelor pot fi ușor trecute cu vederea.

Întreținere preventivă recomandată pentru arborele echipamentului CNC

Arborele principal este “inima” unei Mașini CNC. De prea multe ori vedem o mașină care are o defecțiune prematură. Unele dintre afecțiunile la care arborele poate ceda sunt contaminarea lichidului de răcire, supraîncălzirea sau uleiul de lubrifiere cu sendimente sau diluat.

Cum să creați un mediu de lucru productiv în atelierul dvs.

Menținerea curată a zonei de lucru și îmbunătățirea vizibilității sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră pe termen lung. Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă asigurați că mediul de lucru este prietenos pentru productivitate.

Beneficiile unei rutine de încălzire a arborelui principal

PREVENIȚI UZURA ACCELERATĂ ȘI ASIGURAȚI PRECIZIA PRELUCRĂRII

Arborele principal al mașinii dumneavoastră funcționează cel mai bine atunci când funcționează la temperaturi optime. Aflați cum să creați o rutină adecvată de încălzire a arborelui pentru a asigura precizia prelucrării dumneavoastră pe toată durata de utilizare.

Listă de verificări între pauzele de producție

Aflați la ce anume trebuie să acordați atenție atunci când reveniți după o pauză mare de producție

Atunci când un centru de prelucrare a fost în producție în mod continuu și apoi este oprit pentru o perioadă lungă de timp, există mai multe operațiuni de verificare ce trebuie executate înainte de a repune utilajul înapoi în producție.

5 funcții OSP OKUMA care poate le-ai omis

Strungurile și centrele de prelucrare OKUMA sunt echipate cu o mare varietate de funcții – uneori atât de multe încât poate fi greu de ținut minte. Deși este posibil să nu aveți nevoie de fiecare funcție, următoarele cinci sunt câteva care ar putea îmbunătăți semnificativ modul în care utilizați mașina-unealtă