Operare Okuma OSP

OSP – Editare Programe

Controlul CNC OSP de la Okuma are multe funcții care fac operatorii și inginerii mai eficienți. Aceasta include editarea programelor în cod-G care există în mașină, folosind funcții precum găsirea/înlocuirea, copierea/lipirea, împărțirea A/B și editarea rapidă

Sistem Anti-Coliziune

Partea IV – Configurare spațiu de lucru

Acest video prezintă cum să configurați spațiul de lucru din interiorul mașinii CNC pentru sistemul de evitare a coliziunilor implementat de Okuma (Collision Avoidance System – CAS).

Sistem Anti-Coliziune

Partea III – Import scule 3D

În acest video vă prezentăm cum importăm scule 3D în comanda numerică Okuma OSP, pentru sistemul de evitare a coliziunilor CAS (Collision Avoidance System).

Sistem Anti-Coliziune

Partea II – Modelare Scule

Acest video vă ajută să creați un model de sculă și portsculă pentru sistemul de evitare a coliziunilor implementat de Okuma (Collision Avoidance System – CAS). Vom modela o portsculă și sculă pentru strunjire interioră pe comanda numerică Okuma OSP.

Sistem Anti-Coliziune

Partea I – Modelare Bacuri

Acest video vă ajută să creați un model de prindere (bacuri) pentru sistemul de evitare a coliziunilor implementat de Okuma (Collision Avoidance System – CAS). Vom modela un sistem de prindere cu trei bacuri pe comanda numerică Okuma OSP.

Funcție de Restart

Funcția de Restart oferită de comanda numerică Okuma OSP, vă permite să întrerupeți prelucrarea în orice moment, să verificați starea sculelor sau ce aveți nevoie, apoi să reveniți în același punct și să continuați prelucrarea fără nici o problemă.

Resurse / Linkuri