Categories

Citizen Cincom CNC strunguri tip swiss

Citizen Cincom CNC strunguri tip swiss utilizate pentru a fabrica: instrumente medicale, electronice, arme de foc, scule, supape. Pe strungurile Citizen se pot prelucra CNC o gamă largă de materiale, aliaje pe bază de nichel, aliaje de inconel, titanium, oțeluri inoxidabile, fier, cupru, nylon, plastic, și altele.

Bucșă de ghidare detașabilă și spindle de 15.000 min-1 de mare viteză. Prelucrarea folosind o bucșă de ghidare este o metodă utilă pentru piesele prelucrate lungi și subțiri.

Repere executate pe strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Pe de altă parte, utilizarea unei bucșe de ghidare interschimbabile cu piese scurte de lucru lasă o bară lungă de rămășiță, crescând costurile materiale.

Strung Swiss Citizen-Cincom L12VII

Citizen Cincom CNC prelucrarea LFV

Ridică productivitatea la nivelul următor
Cu tehnologia de prelucrare de ultimă generație

Strungurile „swiss type” CITIZEN permit realizarea de piese diverse cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al strungului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată. Astfel, clienții pot să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor de producție.

Citizen Cincom prelucrarea LFV - comparație

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere. Acest lucru contribuie la păstrarea mai mare a duratei de viață a sculei. Ca rezultat, așchierea întreruptă elimină problemele asociate cu „aglomerarea șpanului” și necesitatea îndepărtării manuale de la nivelul sculelor. De asemenea, reduce tendința de apariție a muchiei pe vârful sculei, extinde durata de viață la așchiere, ajută la reducerea efectelor termice în zona de tăiere și poate fi un factor important în procesele dificil de controlat, cum ar fi găurirea adâncă și chiar micro-prelucrarea suprafețelor fine.

Referitor la vibrații, procesul LFV este activat printr-un cod G în programul CNC care permite o inițiere la cerere oriunde în ciclul de așchiere.

Aceste vibrații sunt controlate, nu sunt permanente și nu influențează durata de viață a mașinii.

Beneficii

  • Minimizează defectele și daunele sculei cauzate de așchii
  • Menține reduse costurile de prelucrare
  • Reduce foarte mult ciclul de prelucrare datorită îndepărtării așchiilor
  • Mai puțină monitorizare a proceselor de prelucrare înseamnă mai multe operațiuni în producția de masă fără asistența umană
  • Îndepărtare manuală a așchiilor este necesară mult mai rar

Materiale pentru prelucrarea LFV

Prin această tehnologie Citizen se poate prelucra cnc, la o înaltă calitate, o gamă largă de materiale, aliaje pe bază de nichel, aliaje de inconel, titanium, oțeluri inoxidabile, fier, cupru, nylon, plastic, și altele.

CITIZEN-CINCOM Seria L12
CITIZEN-CINCOM Seria L20

Cele mai vândute mașini din seria L ale Citizen au fost relansate cu 4 modele diferite folosind o platformă comună și o gamă cuprinzătoare de suporturi pentru scule compatibile cu alte modele.

L20-VII, L20-IX, L20-X, L20-XII

CITIZEN-CINCOM Seria L32

L32-VII, L32-IX, L32-X, L32-XII

CITIZEN-CINCOM Seria M16

M16-V, M16-VIII

CITIZEN-CINCOM Seria M32

M32-V, M32-VII, M32-VIII

Resurse / Linkuri