Soluții prelucrare industria auto

Soluții de prelucrare pentru industria auto furnizate de GreenBau Tehnologie vă oferă capacitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a concura eficient în fabricarea pieselor.

Soluții de prelucrare în industria auto de la Okuma

Centrele și strungurile de prelucrare durabile și fiabile Okuma vă oferă capacitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a fabrica pistoane, chiulase, arbori cu came și roți – cu control dimensional precis pentru calitate, fiabilitate și durabilitate.

Okuma MB-5000HII EMO 2019 - soluții prelucrare industria auto
Okuma MB-5000HII EMO 2019

De mai bine de 40 de ani, producătorii de piese auto au folosit mașinile Okuma pentru a produce o mare varietate de piese, inclusiv matrițe, pistoane, arbori cu came, încărcătoare turbo și roți din aluminiu.

Okuma MB-5000HII piesă demo - soluții prelucrare industria auto
Okuma MB-5000HII – cutie viteze

Varietatea largă a gamei de mașini-unelte Okuma oferă, de asemenea, un avantaj unic industriei, deoarece producătorii pot alege dintre strunguri orizontale și verticale, centre de prelucrare cu dublă coloană și chiar rectificare, finisare.

Celulă producție roți auto – Wheel Cell

Seria Okuma Wheel Cell prezintă o soluție interesantă față de procedura de operare standard. Având în vedere crearea celor mai bune linii de producție pentru industria auto, am colaborat cu companii de top din industrie pentru a crea soluțiile noastre de mașini cnc de prelucrare roți. Încă proiectăm și dezvoltăm fiecare strung de roți la propriile noastre standarde exigente, ținându-ne ferm la principiul nostru de mecatronică.

Seria de strunguri Okuma Wheel Cell - soluții prelucrare industria auto

Crearea de suprafețe perfecte pentru industria auto

Centrul prelucrare dublă coloană MCR-S, cea mai nouă soluție pentru repere de dimensiuni mari și pentru prelucrări în 5 axe folosind tehnologii avansate de la Okuma.

Okuma MCR-S - Linia Okuma Wheel Cell- EMO 2019
Okuma MCR-S – matriță industria auto – EMO 2019

Cu cel mai nou centru de prelucrare cu dublă coloană MCR-S, Okuma oferă o mașină-unealtă care îndeplinește cerințele solicitante ale industriei auto. Atunci când produc caroserii auto, producătorii necesită matrițe de presare cât mai precise posibil pentru a obține nu numai o precizie dimensională extraordinară, ci și suprafețe de cea mai înaltă calitate. Deoarece costurile forței de muncă sunt în creștere, trebuie obținută o calitate perfectă a suprafeței fără lustruire manuală.

Okuma MCR-S EMO 2019 - soluții prelucrare industria auto
Okuma MCR-S – matriță industria auto – EMO 2019

Soluția premium Hyper-Surface de la Okuma elimină nevoia costisitoare de finisare manuală prin crearea de suprafețe de matriță care sunt gata de utilizare instantaneu. Obține calități superioare de suprafață prin detectarea automată a perturbărilor din datele de analiză CAM și corectarea acestora pe CNC, menținând în același timp precizia de formă necesară.

Strunguri simple și multi-funcționale, gamă mare de opțiuni de prelucrare

Gama largă de strunguri CNC Okuma oferă o varietate de dimensiuni de alezaje, lungimi de pat și caracteristici opționale. Această varietate ne permite să creăm soluții personalizate de strunjire, capabile să satisfacă orice nevoie de producție. De fapt, multe piese pot fi completate pe o singură mașină.

Designul termo-simetric permite capacitatea de a menține toleranțe strânse și elimină necesitatea operațiunilor de finisare sau rectificare separate. Controlul nostru OSP lider în industrie creează o eficiență optimă de funcționare.

Seria noastră de strunguri orizontale din seria LU este populară în producția de automobile datorită celor două turele și cele 4 axe, care asigură în mod constant o precizie ridicată și prelucrări puternice.

Indiferent de mașinile-unelte Okuma care le aleg, obiectivul nostru este de a ajuta clienții să își reducă costul total de producție și să obțină cel mai mic cost pe piesă posibil.

De aceea, mașinile noastre sunt concepute pentru a vă permite să creați procese eficiente, să reduceți timpii non productivi și să îndepliniți cerințe de producție în masă.

Centre prelucrare în 3, 4 sau 5 axe

Seria Okuma MA-HII permite frezarea, găurirea, găurirea și prelucrarea intensivă a pieselor de producție în masă la cicluri lungi și continue pentru aplicații din industria auto.

Bloc motor auto prelucrată în 5 axe pe centre Okuma MA-600HII
Bloc motor auto prelucrată în 5 axe pe centre Okuma MA-600HII

Masa de lucru este unul dintre cele mai mari din clasa sa și oferă flexibilitatea de a manipula o gamă largă de piese de lucru. Producția flexibilă poate fi realizată prin adăugarea a 6 – 12 unități APC multi-palet și magazii cu matrice multiplă care conțin până la 400 de scule. ATC-ul (sistemul automat de schimbare scule) are un timp impresionant de schimbare de două secunde și este echipat cu detectarea ruperii sculei.

Citește și despre:

Resurse / Linkuri