Greenbau 20 ani de Tehnologie

Greenbau Tehnologie 20th years anniversary logo

Aniversăm 20 de ani de excelență în industria românească ca furnizori de tehnologii de prelucrare prin așchiere a metalelor. De la introducerea primelor mașini-unelte CNC Okuma, strunguri swiss-tip Citizen, mașini CNC compacte Brother sau mașini de rectificat Okamoto până la tehnologiile de printare 3D de metale HBD, Greenbau Tehnologie SRL a fost la vârful inovației, aducând cele mai avansate soluții tehnologice pentru industrie.

Greenbau Tehnologie new logo

de 20 de ani furnizor de mașini-unelte destinate industriei auto

Cu o gamă variată de mașini-unelte destinate industriei auto, aeronautice, producției de matrițe, domeniului medical, energetic, agricol și multe altele, am contribuit la creșterea și diversificarea producției în România cu soluții complete de automatizare industrială, inclusiv alimentatoare de bare, gantry loader și o selecție de roboți industriali de la Kawasaki, ABB și roboți colaborativi de ultimă generație de la Hanwha Robotics.

de 20 de ani furnizor de mașini-unelte destinate industriei aeronautice

de 20 de ani furnizor de mașini-unelte pentru producția de matrițe

“Making Things Better”, este inspirat și transmite dorința și angajamentul nostru de a continua să ne îmbunătățim și să ne perfecționăm în fiecare zi și cu fiecare proiect pe care îl abordăm.

de 20 de ani furnizor de mașini-unelte pentru industria energetică, petrolieră, nucleară

Ne propunem să nu ne mulțumim niciodată cu status-quo, și să căutăm mereu modalități de a inova, de a aduce îmbunătățiri și de a depăși așteptările clienților noștri în toate serviciile oferite.

Fiecare proiect este o oportunitate de a demonstra că suntem dedicați excelenței și că ne străduim să ne dezvoltăm constant serviciile și să oferim soluții superioare astfel să furnizăm cea mai bună alternativă din industrie. Astfel, angajamentul nostru față de acest ideal ne ghidează în fiecare operațiune și ne motivează să evoluăm și să ne perfecționăm continuu.

de 20 de ani furnizor de mașini-unelte pentru utilaje agricole și construcții

Alăturați-vă sărbătoririi noastre și urmăriți cum continuăm să definim viitorul industriei!

Ferry GRINBERG
Founder & CEO

13 Februarie 2024, București