Soluții automatizare GreenBau

GreenBau Tehnologie SRL oferă clienților săi soluții complete de automatizări industriale pe mașinile CNC Okuma, coboți Hanwha HCR sau roboți Kawasaki.

Integrarea soluțiilor de automatizare pe mașini CNC OKUMA

Proiect: LIXLAND

CELULĂ AUTOMATIZARE GREENBAU – LIXLAND

Celula de automatizare a fost implementată de către GreenBau Tehnologie în cadrul companiei Lixland. Strungul folosit în această aplicație este un strung orizontal CNC cu frezare, OKUMA GENOS L3000-e (Mx450).

Robotul prezentat este un robot industrial, cu o sarcină portantă de 80 kg și cu 6 axe comandate numeric. Acesta este echipat cu un gripper magnetic dublu, acționat pneumatic de doi magneți si camera laser.

Scopul robotului este de a manipula semifabricatele și piesele finite, pe întregul parcurs al procesului tehnologic. De asemenea, celulei i s-a adăugat și o mașină de marcat piese.


Proiect: NIMET

Această celulă de automatizare industrială este implementată de către GreenBauTehnologie în cadrul companiei Nimet și integrează un robot pe 6 axe cu un transportor gravitațional și un strung CNC OKUMA GENOS L3000E-M.

Robotul funcționează cu o dublă prindere magnetică acționată pneumatic.

Principala caracteristică a robotului este capacitatea de a lucra cu viteze mari și precizie, cu o gamă de diametre (25-63mm) și lungimi (180-600mm) introduse de operator. Această caracteristică permite operatorului să comute între piese foarte rapid și să poata prelucra alte repere în viitor.


Proiect: PRODIMA

Această celulă de automatizare este implementată de către GreenBauTehnologie în cadrul companiei Prodima.

Această celulă automatizată integrează un robot industrial pe 6 axe cu 2 strunguri CNC OKUMA LB3000EXII, cuptor de tratare termică (HTM) și 2 benzi transportoare.

Celula robotului poate lucra cu două tipuri de repere (mari și mici), iar comutarea între ele se face cu ușurință printr-o apăsare a unui buton.

Resurse Linkuri