Servicii Mașini-Unelte CNC

Avem o reputație excelentă în industrie și suntem mândri să spunem că avem mulți clienți mulțumiți.
Feedback-ul pe care îl primim de la clienți este în general foarte pozitiv, apreciind calitatea produselor noastre, serviciile noastre profesionale și sprijinul pe care îl oferim.
Clienții noștri apreciază, de asemenea, că suntem mereu disponibili pentru a oferi asistență tehnică și sfaturi în prelucrarea metalelor.
Suntem dedicați în a oferi soluții complete de prelucrare, împreună cu servicii de înaltă calitate, de la analiză și ofertă până la instalare și mentenanță.

1. Consultanță Tehnică

Consultanță în alegerea soluției optime pentru aplicația clientului. Dacă doriți să găsiți noi soluții de producție, să optimizați sau să vă extindeți activitatea de prelucrare, GreenBau vine în sprijinul dumneavoastră prin serviciile de consultanță tehnică.

2. Ofertă

Oferim soluții specifice, suntem total implicati în analiza solicitărilor fiecarui client cu scopul de a-i furniza acestuia echipamente și soluții personalizate complete, într-un timp cât mai scurt. Aceste oferte includ după caz: mașini-unelte CNC, scule și portscule, alimentatoare de bare, diferite automatizări (conveyor, gantry loader), roboți sau coboți.

3. Livrare și Instalare

Asigurarea transportului până la sediul beneficiarului, descărcarea și poziționarea mașinilor unelte conform indicațiilor producătorului. Instalarea, punerea în funcțiune și efectuarea testelor geometrice conform protocolului de control furnizat de producător.

4. Instruire

Vom oferi instruire și pregătire pentru operatorii dvs. în utilizarea și întreținerea mașinii-unelte CNC. Aceasta va ajuta la asigurarea utilizării optime a echipamentului și la obținerea rezultatelor dorite.

Instruirea personalului la locația clientului (unde sunt mașinile instalate) sau la sediul nostru GreenBau. Manualele de operare, întreținere și programare ale mașinilor livrate sunt traduse de inginerii din departamentul aplicații, cu experiență de peste 20 de ani în prelucrări mecanice.

5. Service / Mentenanță

Echipele de service GreenBau, compuse din profesioniști cu mare experiență, asigură tuturor clienților instalarea și punerea în funcțiune a utilajelor achiziționate, instruirea personalului și service-ul în perioada de garanție și post-garanție.

Asigurarea pieselor de schimb în perioada de garanție și post-garanție.

După expirarea perioadei de garanție, vom continua să vă furnizăm servicii de mentenanță și reparații, pentru a vă ajuta să mențineți mașina-unelte CNC într-o stare optimă de funcționare.

6. Asistență Tehnică

Vom fi disponibili pentru a răspunde întrebărilor și nevoilor dvs. tehnice în legătură cu mașina-unelte CNC achiziționată. Vă vom oferi suport și asistență pentru a vă ajuta să obțineți performanțele dorite.

Având ca prioritate funcționarea continuă și eficientă a echipamentelor comercializate, echipele GreenBau sunt pregătite să răspundă apelului dvs. și să ofere asistență rapidă și profesională.

7. Automatizări

GreenBau Tehnologie oferă o gamă largă de automatizări pentru mașinile CNC achiziționate. Acestea includ sisteme de paletare, conveyoare, alimentatoare de bare, gantry loader, roboți Kawasaki, coboți Hanwha HCR, Okuma ARMROID (primul braț robot integrat în mașina CNC), Okuma STANDROID și Okuma APC Tower. Aceste automatizări vizează optimizarea producției și creșterea eficienței în fabrica dvs.