Soluții prelucrare industria aeronautică

Soluții prelucrare pentru industria aeronautică furnizate de GreenBau Tehnologie vă oferă capacitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a concura eficient în fabricarea pieselor de mare precizie.

Soluțiile specifice includ mașini multifuncţionale pentru fabricație aditivă cât și pentru prelucrare subtractivă (prin îndepărtare de materiale), pentru prelucrarea pieselor mari, chiar și a celor mai rezistente materiale.

Aplicațiile CAM pentru prelucrarea completă pe 5 axe și soluții Smart Factory pentru o fabrică „inteligentă” deschid noi orizonturi pentru industria aeronautică sau aerospațială.

Soluții complexe pentru industria aeronautică, conform conceptului „Done-in-One”

Pentru a maximiza eficiența, seria LASER EX poate selecta automat până la patru tipuri de pulberi chiar în timpul procesului tehnologic, fără a schimba duza. Pentru a elimina necesitatea înlocuirii complete a pieselor uzate sau deteriorate, seria LASER EX permite reparații ușoare locale prin aplicarea tehnologiei LMD ( Laser Metal Deposition ).

Tehnologia LMD Laser-Metal-Deposit Okuma

Călirea cu laser reduce deformarea termică la minimum, rezultând o precizie de neegalat a piesei. Posibilitățile mașinilor LASER EX includ strunjirea, debitarea, frezarea și rectificarea convențională, chiar și a materialelor precum Titan și Inconel. Acest lucru este util, în special, pentru finisarea componentelor, pentru a obține o rugozitate deosebită a suprafeței.

Prelucrarea pieselor mari

Cu un palet de 1000 mm, dimensiunile de gabarit creează o imagine impresionantă a centrului de prelucrare pe 5 axe MU-10000H. Având în vedere cuplul motor foarte ridicat, posibilitățile de prelucrare de mare viteză și viteza de îndepărtare a așchiilor de până la 1.000 cm³/ min, acesta oferă și performanța de a-și menține dimensiunile/forma şi atunci când prelucrează cu ușurință chiar și componente mari de titan.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 07

Eficienţă maximă la prelucrarea pe 5 axe

OKUMA a colaborat cu experți recunoscuți pentru a oferi cele mai bune soluții pentru exigenta industrie aeronautică.

Pentru a beneficia din plin de posibilitățile centrelor moderne de prelucrare pe 5 axe, producătorul a colaborat cu dezvoltatorul CAM – OPEN MIND.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 04

Cu ajutorul strategiei CAM inovatoare, MILL MAXX Machining, se poate realiza o economie de timp de până la 90% pentru prelucrarea în 5 axe. În plus, pachetul conține module pentru degroșarea, finisarea și găurirea eficientă, care permit economii importante de timp și o rugozitate superioară a suprafeței.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 06
Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 05

Soluţii Smart Factory

Aplicația complexă privind fabrica inteligentă din industria 4.0 a companiei OKUMA, Connect Plan, permite vizualizarea evoluată a fabricării, prelucrarea și analiza datelor, precum și întreținerea predictivă, toate, în vederea facilitării fabricației inteligente foarte productive prin Internetul Industrial al Lucrurilor (Industrial Internet of Things-IioT). Toate aceste soluţii, precum şi altele, au putut fi văzute la evenimentul organizat de către OKUMA în Krefeld, Germania şi la Farnborough International Airshow .

Citește și despre:

Resurse / Linkuri