Soluții prelucrare industria aeronautică

Soluții prelucrare pentru industria aeronautică furnizate de GreenBau Tehnologie vă oferă capacitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a concura eficient în fabricarea pieselor.

Soluțiile specifice includ mașini multifuncţionale pentru fabricație aditivă cât și pentru prelucrare subtractivă (prin îndepărtare de materiale), pentru prelucrarea pieselor mari, chiar și a celor mai rezistente materiale.

Aplicațiile CAM pentru prelucrarea completă pe 5 axe și soluții Smart Factory pentru o fabrică „inteligentă” deschid noi orizonturi pentru industria aeronautică sau aerospațială.

Soluții complexe pentru industria aeronautică, conform conceptului „Done-in-One”

Pentru a maximiza eficiența, seria LASER EX poate selecta automat până la patru tipuri de pulberi chiar în timpul procesului tehnologic, fără a schimba duza. Pentru a elimina necesitatea înlocuirii complete a pieselor uzate sau deteriorate, seria LASER EX permite reparații ușoare locale prin aplicarea tehnologiei LMD ( Laser Metal Deposition ).

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 02

Călirea cu laser reduce deformarea termică la minimum, rezultând o precizie de neegalat a piesei. Posibilitățile mașinilor LASER EX includ strunjirea, debitarea, frezarea și rectificarea convențională, chiar și a materialelor precum Titan și Inconel. Acest lucru este util, în special, pentru finisarea componentelor, pentru a obține o rugozitate deosebită a suprafeței.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 01

Prelucrarea pieselor mari

Cu un palet de 1000 mm, dimensiunile de gabarit creează o imagine impresionantă a centrului de prelucrare pe 5 axe MU-10000H. Având în vedere cuplul motor foarte ridicat, posibilitățile de prelucrare de mare viteză și viteza de îndepărtare a așchiilor de până la 1.000 cm³/ min, acesta oferă și performanța de a-și menține dimensiunile/forma şi atunci când prelucrează cu ușurință chiar și componente mari de titan.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 07

Eficienţă maximă la prelucrarea pe 5 axe

OKUMA a colaborat cu experți recunoscuți pentru a oferi cele mai bune soluții pentru exigenta industrie aeronautică.

Pentru a beneficia din plin de posibilitățile centrelor moderne de prelucrare pe 5 axe, producătorul a colaborat cu dezvoltatorul CAM – OPEN MIND.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 04

Cu ajutorul strategiei CAM inovatoare, MILL MAXX Machining, se poate realiza o economie de timp de până la 90% pentru prelucrarea în 5 axe. În plus, pachetul conține module pentru degroșarea, finisarea și găurirea eficientă, care permit economii importante de timp și o rugozitate superioară a suprafeței.

Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 06
Okuma AeroSpace Hanovra 2017 - 05

Soluţii Smart Factory

Aplicația complexă privind fabrica inteligentă din industria 4.0 a companiei OKUMA, Connect Plan, permite vizualizarea evoluată a fabricării, prelucrarea și analiza datelor, precum și întreținerea predictivă, toate, în vederea facilitării fabricației inteligente foarte productive prin Internetul Industrial al Lucrurilor (Industrial Internet of Things-IioT). Toate aceste soluţii, precum şi altele, au putut fi văzute la evenimentul organizat de către OKUMA în Krefeld, Germania şi la Farnborough International Airshow .

Citește și despre:

Resurse / Linkuri