Strunguri CNC swiss type Citizen-Cincom

Strunguri CNC swiss type – prelucrarea reperelor cu diametru mic și control pe 7 axe

Strunguri-le CNC swiss-type Citizen-Cincom, pot prelucra o gamă mare de diametre mici în 7 axe și materiale diferite pentru diverse industrii. Citizen este liderul pieței mondiale în strunjirea barelor cu strungurile „swiss type” CNC Cincom care acoperă prelucrarea diametrelor de la 1mm la 38mm. Strungurile CNC swiss-type CITIZEN permit realizarea de piese diverse cu complexitate ridicată pentru industrii ca militară, mecanică fină, medicală, ceasuri, instrumente de măsurat etc.

strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Strunguri CNC swiss type cu bucșă de ghidare detașabilă și arbore principal de viteză mare

Bucșă de ghidare detașabilă și arbore principal de de mare viteză. Prelucrarea folosind o bucșă de ghidare este o metodă utilă pentru piesele lungi și subțiri.

Repere executate pe strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Pe de altă parte, utilizarea unei bucșe de ghidare interschimbabile cu piese scurte de lucru lasă o bară lungă de rămășiță, crescând costurile materiale.

Strung Swiss Citizen-Cincom L12VII

Strunguri CNC swiss type cu prelucrarea LFV

LFV Technology - Citizen - logo
Mai multe detalii despre Tehnologia Citizen LFV

Ridică productivitatea la nivelul următor
Cu tehnologia de prelucrare de ultimă generație

Strung-ul swiss type CITIZEN permite realizarea de piese diverse cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al strungului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată. Astfel, clienții pot să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor de producție.

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere. Acest lucru contribuie la păstrarea mai mare a duratei de viață a sculei.

Ca rezultat, așchierea întreruptă elimină problemele asociate cu „aglomerarea șpanului” și necesitatea îndepărtării manuale de la nivelul sculelor.

De asemenea, reduce tendința de apariție a muchiei pe vârful sculei, extinde durata de viață la așchiere, ajută la reducerea efectelor termice.

Poate fi un factor important în procesele dificil de controlat, cum ar fi găurirea adâncă și chiar micro-prelucrarea suprafețelor fine.

Mai multe detalii despre Tehnologia Citizen LFV

L12

Strunguri CNC swiss type - Citizen-Cincom Seria L12

Adoptarea unui sistem modular de scule Adăugarea axei Y2 pentru funcționalitate și mai mare

L20

Strunguri CNC swiss type - Citizen-Cincom Seria L20

Cele mai vândute mașini din seria L ale Citizen au fost relansate cu 4 modele diferite folosind o platformă comună și o gamă cuprinzătoare de suporturi pentru scule compatibile cu alte modele.

L32

Strunguri CNC elvețian - Citizen-Cincom Seria L32

Noul L32, o mașină reinventată. Cu o moștenire ca una dintre cele mai bine vândute mașini Cincom, noua generație L32 este lansată cu 4 modele în design modular.

M16

Strunguri CNC elvețian - Citizen-Cincom Seria M16

M16: un model high-end care acoperă prelucrările până la ø16 mm

M32

Strung CNC elvețian - Citizen-Cincom Seria M32

M32 renaște, echipat cu cel mai nou suport de scule și turelă

A20

Strung CNC elvețian - Citizen-Cincom Seria A20

Citizen A20, o mașină swiss-type CNC în 5 axe, costuri mici și performanțe mari de producție, oferind posibilitatea de a comuta între bucșele de ghidare și cele fără ghidare.

Resurse / Linkuri