Strung elvețian CNC Cincom Seria L32

CITIZEN-CINCOM Seria L32

L32-VII, L32-IX, L32-X, L32-XII

Citizen Cincom L32-VIII este un strung elvețian CNC pe 7 axe cu performanțe excelente.

O gamă largă de scule modulare asigură faptul că noul L32-VIII este atât versatil, până la 30 de scule pot fi montate în magazie, susținute de un nivel foarte ridicat de funcții de control, stabil, puternic și extrem de productiv.

Aceste mașini sunt utilizate pe scară largă pentru a fabrica o serie de produse, inclusiv instrumente medicale, electronice, fibră optică, automobile, mașini de afaceri, aerospațială, de apărare, arme de foc, scule, supape, elemente de fixare și multe altele.

Strungul tip elvețian CNC Citizen L32
Noul Strung elvețian CNC L32, reinventat.

Cu o moștenire ca una dintre cele mai bine vândute mașini Cincom, noua generație L32 este lansată cu 4 modele în design modular.

Odată cu schimbarea actuală din industria prelucrătoare, cerința este pentru prelucrarea pe loturi variabile a diverselor forme și dimensiuni ale pieselor de prelucrat. Pentru a îndeplini această cerință, Citizen a introdus designul modular în noul L32, permițându-le astfel clienților noștri să își optimizeze fabricația prin selectarea funcțiilor pentru a obține configurația ideală a mașinii pentru nevoile lor.

L32-VIII este un model pe 7 axe cu performanțe excelente la cost. O gamă largă de scule modulare asigură faptul că noul L32-VIII este atât versatil, cât și suficient de flexibil pentru a satisface cerințele dumneavoastră de producție în viitor.

Până la 30 de scule pot fi montate în orice moment, susținute de un nivel foarte ridicat de funcții de control, stabil, puternic și extrem de productiv, cu versatilitate a designului modular.

Seria L32 este disponibilă în 4 modele cu variate opțiuni.

Tehnologia LFV Citizen - fragmentare șpan
Video
Specificații Tehnice
Diametrul Max. strunjire [mm]ø¸32mm (35mm & 38mm)
Lungime Max. strunjire [mm]320mm/universal
diametru×2.5mm/universal
Viteza arbore principal [min-1]8,000
Numărul de sculeModel L32VII – 30
Model L32IX – 36
Model L32X – 44
Model L32XII – 40
Putere Motor (VAC) [kW]arbore principal 3.7/7.5kW
arbore scule 1.0kW
arbore secundar 2.2/3.7kW
lichid răcire 0.25kW
Prelucrări opționale
Produse Similare

Resurse / Linkuri