strung swiss type Citizen Cincom Seria L12

strung swiss type – prelucrarea reperelor cu diametru mic și control pe 7 axe

strung swiss type - prelucrare CNC pe 7 axe
strung swiss type – prelucrare CNC pe 7 axe

Strung-ul swiss type CITIZEN permite prelucrarea cu bucșă de ghidare sau detațabilă.

Bucșă de ghidare detașabilă și arbore principal de 15.000 rot/min de viteză mare

Prelucrarea folosind o bucșă de ghidare este o metodă utilă pentru piesele prelucrate lungi și subțiri. Pe de altă parte, utilizarea unei bucșe de ghidare interschimbabile cu piese scurte de prelucrat lasă resturi de material brut, crescând costurile pe materiale. Configurația optimă a mașinii diferă în funcție de piesa de prelucrat a fost o necesitate pană acum și achiziția mai multor mașini diferite. L12 rezolvă această problemă, făcând posibilă.

Strung swiss type cu prelucrarea LFV

LFV Technology - Citizen - logo

Ridică productivitatea la nivelul următor
Cu tehnologia de prelucrare de ultimă generație

Strung-ul swiss type CITIZEN permite realizarea de piese diverse cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al strungului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată. Astfel, clienții pot să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor de producție.

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere. Acest lucru contribuie la păstrarea mai mare a duratei de viață a sculei.

Ca rezultat, așchierea întreruptă elimină problemele asociate cu „aglomerarea șpanului” și necesitatea îndepărtării manuale de la nivelul sculelor.

De asemenea, reduce tendința de apariție a muchiei pe vârful sculei, extinde durata de viață la așchiere, ajută la reducerea efectelor termice.

Poate fi un factor important în procesele dificil de controlat, cum ar fi găurirea adâncă și chiar micro-prelucrarea suprafețelor fine.

CITIZEN-CINCOM Seria L12

Modele similare

Resurse / Linkuri