GreenBau mașini-unelte CNC

Greenbau Tehnologie, Logo aniversar 20 ani de activitate
Greenbau Tehnologie, Logo aniversar 20 ani de activitate

Greenbau Tehnologie este distribuitorul exclusiv în România al întregii game de mașini-unelte CNC Okuma, Citizen, Okamoto, automatizări Hanwha Robotics.

20 de ani de excelență și inovație! Greenbau Tehnologie sărbătorește două decenii de contribuție la dezvoltarea industriei românești.

Greenbau oferă și soluți de automatizare flexibile complete pentru producții CNC sub marca FLEX Automation.

#MakingThingsBetter

Mașini unelte CNC japoneze Okuma, Citizen-Cincom, Okamoto.

Toată gama de strunguri orizontale și verticale, centre de prelucrare orizontale și verticale, strunguri multifuncționale, mașini cu frezare, mașini de rectificat.

Automatizări industriale conexe cum ar fi alimentatoare de bare, gantry loader, roboți industriali Kawasaki, ABB chiar și roboți colaborativi Hanwha Robotics, din noua generație.

Program de finanțare instalare, instruire gratuită și suport, studii de timp, discount.

În cei 19 ani de activitate, Greenbau Tehnologie, a reusit să implementeze un întreg sistem industrial, astfel compania ajunge în 2016 cu 100% maşini-unelte CNC conectate via internet pentru monitorizare și mentenanță sau instruire asistată.

Aceasta face ca utilajele să fie conectate într-un sistem complet de la instalare, instruire, suport tehnic, service pre și post garanție. Servicii oferite de GreenBau

GreenBau mașini-unelte CNC / Connect Plan - Monitorizarea în timp real a mașinilor CNC
Smart Factory / Connect Plan – Monitorizarea în timp real a mașinilor CNC

Două centre de instruire dotate de compania Greenbau sunt active în Universitățile tehnice din București și Iași. Lucrurile nu se opresc aici, automatizarea și industria 4.0 sau digititalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot aduce la o mai buna competivitate a industriei românești în Europa.

GreenBau mașini-unelte CNC centrul de instruire București
Centrul de Instruire GreenBau din cadrul Universității Politehnice din București.

Greenbau Tehnologie a realizat investiții semnificative în Expoziții si Târguri, Workshop-uri, Open House, Technology Day, Learn and Lunch și în modernizarea continuă a serviciului și suportului tehnic de neegalat.

Profesionalismul și consecvența absolută, pasiunea pentru munca noastră, accentul în detaliu și dezvoltarea și modernizarea continuă sunt în centrul valorilor și priorităților noastre.

Certifcat Excellent SME – GreenBau Tehnologie SRL

Greenbau oferă mașini-unelte CNC care sunt premiate la nivel mondial, pentru tehnologii inovatoare și cercetare în domeniul industriei prelucrătoare prin așchiere a metalelor.

Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil de fabricație pe termen lung a companiilor industriale moderne din România și din străinătate și să contribuim substanțial la dezvoltarea industriilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.

Va rugam utilizati codul QR din partea dreapta pentru verificarea valabilitatii curente

Coface Romania confirma că această companie îndeplinește criteriile necesare pentru certificare și că i-a fost acordat certificatul Excellent SME+.

Acesta a fost emis în baza unui raport de audit realizat de Coface Romania și implică monitorizarea permanentă a evoluției companiei.

Coface Romania confirm that the below stated company satisfies the criteria for Certification, being awarded with the Excellent SME+ certificate.

The certificate was granted based on a credit report generated by Coface Romania and involves a constant monitoring of the company’s evolution to maintain the Excellent SME community membership.

Vocea Clientului

Colaborăm cu Greenbau din 2010, interval în care am achiziționat aproape zece mașini cu comandă numerică, în trei, pantru și cinci axe, mașini performante, la nivelul anilor 2015, mașini extrem de robuste care sau pliat foarte bine peste activitatea noastră de producție din industria aeronautică. | Full Testimonial

Costel Chira
Director SC GEVALCO INDUSTRIAL
Mașini unelte CNC GreenBau Tehnologie - Vocea clientului ELECTROTEL
CLICK IMAGINE PENTRU DETALII
(dreapta-stânga) Ilin Iordache, Valeriu Velciu, Ferry Grinberg, Florin Mira

Greenbau este pentru noi nu numai un furnizor de echipamente și servicii ci și un partener de excepție prin soluțiile oferite de-a lungului timpului în diferite situații și chiar în momente decisive în realizarea proiuectelor aflate în desfășurare sau în stadii incipiente.

George Niță
Director General OLT MOTOR SRL

Mărturisesc că sunt bucuros că avem această relație de colaborare cu firma Greenbau Tehnologie. Am beneficiat, în afară de mașinile Okuma, și de soluțiile tehnice pentru realizarea produselor noastre. | Full Testimonial

Vasile Moldovan
Administrator NOVA GRUP

Precizia utilajelor OKUMA, achiziționate de la firma Greenbau, ne-au permis ridicarea calității produselor noastre, astfel încât am putut să facem față competivității pe plan extern.

Ion Gîrnita
Director General SOFTRONIC
Mașini unelte CNC GreenBau Tehnologie - Vocea clientului SOFTRONIC
CLICK IMAGINE PENTRU DETALII
(dreapta-stânga) Ing. Ion GÂRNIȚĂ (Dir.General), Ing. Iulian MORMOE (Dir.Tehnic), Ferry Grinberg (CEO GreenBau)

Utilajele Okuma au contribuit foarte bine la dezvoltarea firmei noastre și am intrat și în două domenii noi împreună cu firma Greenbau.

Michael Tamas
Director general SYSMEC
(stânga-dreapta) Constatin Ghiveci (CEO MetalSomet), Ferry Grinberg (CEO GreenBau)
Mașini unelte CNC GreenBau Tehnologie - Vocea clientului METALSOMET
CLICK IMAGINE PENTRU DETALII

Soluții CNC pe industrii:

Resurse / Linkuri