GreenBau Tehnologie SRL

GreenBau_Logo_colorweb

Furnizor de mașini-unelte cu comandă numerică japoneze: OKUMA, CITIZEN(CINCOM), BROTHER, gamă completă de strunguri CNC, gamă completă de cen-tre de prelucrare verticală și orizontală CNC, strunguri CNC multifuncționale, centre verticale CNC tip portal, swiss type. Furnizor de masini unelte cu comanda numerica germane HEDELIUS.

Tehnologia Producției; Know-How; Instruire de personal operator, programator și personal de întreținere mașini CNC OKUMA, CITIZEN, BROTHER; Service, garanție și post-garanție mașini CNC OKUMA, CITIZEN, BROTHER și HEDELIUS.

Logo_brands_GTweb
Am dovedit in toti acesti ani ca masinile comercializate de noi sunt fiabile si productive iar costurile de productie a reperelor pe aceste masini sunt mici. Unele dintre tehnologiile folosite acum in industria din Romania au fost introduse in premiera de catre noi, cum ar fi: strunjirea dura (ce inlocuieste rectificarea), roluire si mortezare.

Punem mare accent pe profesionalismul specialistilor nostri si de aceea acestia participa in mod frecvent la cursurile de specializare pe care partenerii GreenBau le tin in diferite tari .

MetalShow2018_cover[ Stand GreenBau, Metal Show 2018 ]

Am introdus un sistem unic de service in Romania, service prin remote control, fapt ce le permite inginerilor nostri sa identifice si sa rezolve o problema fara a fi necesara deplasarea la client. Acest tip de suport este oferit gratuit si clientilor in perioada de post-garantie. Acest lucru inseamna un timp minim in care masina nu este folosita (clientul nu este nevoit sa astepte interventia locala a echipei noastre de service pentru constatarea si eventual remedierea defectiunii) si implicit costuri minime pe care clientul le are cu operarea masinii. GreenBau Tehnologie ofera, deasemenea, gratuit instruirea personalului ce opereaza pe masinile achizitionate de la noi.

 


[ Prezentare GreenBau Tehnologie SRL ]

centru_instruirre_buc[ Centrul de Instruire programare CNC, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi ]


[ Okuma 120 de ani ]