GreenBau

IMG_1944GreenBau Tehnologie a fost infiintata in anul 2004 cu scopul de a oferi clientilor de pe piata din Romania masini unelte cu comanda numerica de calitate japoneza. GreenBau este unic distribuitor in Romania a renumitilor producatori OKUMA, CITIZEN si BROTHER. Inca de la livrarea primei masini cu comanda numerica OKUMA in anul 2004, GreenBau si-a propus sa aiba clienti 100% multumiti.

Am dovedit in toti acesti ani ca masinile comercializate de noi sunt fiabile si productive iar costurile de productie a reperelor pe aceste masini sunt mici. Unele dintre tehnologiile folosite acum in industria din Romania au fost introduse in premiera de catre noi, cum ar fi: strunjirea dura (ce inlocuieste rectificarea), roluire si mortezare.

Punem mare accent pe profesionalismul specialistilor nostri si de aceea acestia participa in mod frecvent la cursurile de specializare pe care partenerii GreenBau le tin in diferite tari .

Am introdus un sistem unic de service in Romania, service prin remote control, fapt ce le permite inginerilor nostri sa identifice si sa rezolve o problema fara a fi necesara deplasarea la client. Acest tip de suport este oferit gratuit si clientilor in perioada de post-garantie. Acest lucru inseamna un timp minim in care masina nu este folosita (clientul nu este nevoit sa astepte interventia locala a echipei noastre de service pentru constatarea si eventual remedierea defectiunii) si implicit costuri minime pe care clientul le are cu operarea masinii. GreenBau Tehnologie ofera, deasemenea, gratuit instruirea personalului ce opereaza pe masinile achizitionate de la noi.