Premiere câștigător concurs OKUMA: METAL SOMET SA

Câștigătorul concursului OKUMA mea mai veche de 10 ani

În urma concursului lansat anul trecut via Newsletter Nr.1 / NOV.2021: Ești mândru că vechea ta mașina OKUMA este în condiții bune? am avut mai mulți participanți care ne-au trimis poze cu mașinile lor OKUMA. Dintre toți participanții, s-au selectat trei companii câștigătoare ale căror mașini-unelte sunt în stare foarte bună, compania METAL SOMET SA a fost una dintre ele, așa că ne-am deplasat la sediul lor pentru a-i felicita și înmâna diploma și premiul (voucher ISCAR).

METAL SOMET SA

METAL SOMET S.A. este o societate pe actiuni cu capital romanesc privat, infiintata in 1991. Tehnologii si posibilitati de executie: strunjire, frezare, alezat si frezat (tip Bohrwerk), gaurire si alezare in coordonate, centre de prelucrare cu comanda numerica, rectificare rotunda (ø), rectificare plan.

În cadrul fabricii se află un atelier de prelucări mecanice, unde se află și centrul de prelucrare vertical OKUMA MB-46VAE, achiziționat în anul 2008.

Diploma de recunoaștere și voucher ISCAR în valoare de 5000 Euro

În biroul dlui. Constatin Ghiveci, patronul companiei METAL SOMET, a avut loc felicitarea și înmânarea diplomei de recunoaștere a exloatării și întreținerii mașinii câștigătoare.

(stânga-dreapta) Constatin Ghiveci (CEO MetalSomet), Ferry Grinberg (CEO GreenBau)

După ce am vizitat halele din fabrică, am ajuns și în atelierul de prelucrări mecanice, unde mașina câștigătoare era în producție full time.

Centru vertical de prelucrare OKUMA MB-46VAE – 13 ani de funcționare

Centrul vertical de prelucrare OKUMA MB-46VAE în producție

Am avut plăcerea să vedem că ambele centre verticale de prelcrare OKUMA MB-46VAE erau în producție intensivă, iar operatorii erau mulțumiți de precizia prelucrărilor.

Metal Somet SA mai are achiziționat și un strung vertical OKUMA VTM100.

Strung Vertical OKUMA VTM100

VOCEA CLIENTULUI:

This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png