Strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Strung tip elvețian / Swiss-Type CNC

Strung-urile tip elvețian Citizen-Cincom, pot prelucra o gamă mare de diametre mici în 7 axe și materiale diferite pentru diverse industrii. Citizen este liderul pieței mondiale în strunjirea barelor cu strungurile „swiss type” CNC Cincom care acoperă prelucrarea diametrelor de la 1mm la 38mm.

strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Bucșă de ghidare detașabilă și spindle de 15.000 min-1 de mare viteză. Prelucrarea folosind o bucșă de ghidare este o metodă utilă pentru piesele prelucrate lungi și subțiri.

Repere executate pe strung tip elvețian Citizen Cincom L12VII

Pe de altă parte, utilizarea unei bucșe de ghidare interschimbabile cu piese scurte de lucru lasă o bară lungă de rămășiță, crescând costurile materiale.

Strung Swiss Citizen-Cincom L12VII

Configurația optimă a mașinii diferă în funcție de piesa de prelucrat care urmează să fie prelucrată și până acum au fost necesare o varietate de mașini diferite. L12 rezolvă această problemă.

Strung tip elvețian cu prelucrarea LFV

LFV Technology - Citizen - logo

Ridică productivitatea la nivelul următor
Cu tehnologia de prelucrare de ultimă generație

Strung-ul swiss type CITIZEN permite realizarea de piese diverse cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al strungului L20 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată. Astfel, clienții pot să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor de producție.

Funcția LFV, generează fenomenul de „air-cut” (așchiere întreruptă) care determină fragmentarea ușoară a așchiilor și are ca efect și scăderea forțelor de așchiere. Acest lucru contribuie la păstrarea mai mare a duratei de viață a sculei.

Ca rezultat, așchierea întreruptă elimină problemele asociate cu „aglomerarea șpanului” și necesitatea îndepărtării manuale de la nivelul sculelor.

De asemenea, reduce tendința de apariție a muchiei pe vârful sculei, extinde durata de viață la așchiere, ajută la reducerea efectelor termice.

Poate fi un factor important în procesele dificil de controlat, cum ar fi găurirea adâncă și chiar micro-prelucrarea suprafețelor fine.

Specificații Tehnice
Diametrul Max. strunjire [mm]ø12mm / ø16mm Opțional
Lungime Max. strunjire [mm]135mm/universal
30mm/universal
Viteza arbore principal [min-1]15,000
Numărul de sculeMax.27
Putere Motor (VAC) [kW]arbore principal 2.2/3.7kW
arbore scule 0.75kW
arbore secundar 0.4/0.75kW
lichid răcire 0.25kW
Prelucrări opționale
Video
Produse Similare

Resurse / Linkuri