Coboți Hanwha HCR

Robotul colaborativ Hanwha Corporation / Machinery poate fi aplicat în orice industrie, de la automobile și electronice la produse alimentare și farmaceutice.

Coboți Hanwha HCR vă pot reduce eficient cheltuielile de funcționare și vă poate crește productivitatea. Hanwha Corporation / Machinery prevede un viitor în care roboții colaborativi lucrează împreună cu angajații. Robotul colaborativ ușor, sigur și flexibil Coboți Hanwha HCR-A aduce automatizarea liniei dvs. de producție în cel mai eficient mod.

Hanwha Corporation introduce noi soluții avansate smart factory, inclusiv Hanwha Collaborative Robot Advanced (HCR Advanced) și un pachet de soluții colaborative-robot pentru a-și continua dezvoltarea impulsului pe piața robotului colaborativ (cobot) care se așteaptă să crească rapid.

Piața mondială a cobotilor a valorat 1,2 miliarde USD anul trecut și se așteaptă să crească în medie cu 42% anual, pe măsură ce se construiesc mai multe fabrici inteligente și cererea crescândă de servicii fără contact datorită COVID-19 este de așteptat să ajungă la 7 miliarde USD până în 2026.

Ca răspuns, Hanwha Corporation dezvoltă în mod agresiv coboți avansate care combină tehnologia AI Hanwha cu capacitățile sale de mobilitate și fiind gata de a 4-a revoluție industrială.

Compania își integrează tehnologia robotică cu sistemele de automatizare logistică existente, bateriile secundare și facilitățile legate de afișare pentru a crea sinergie și a satisface nevoile diverse ale clienților din întreaga lume.

• Hanwha Corporation introduce trei noi roboți colaborativi cu performanțe semnificativ îmbunătățite și pachete de soluții noi, personalizabile, care încorporează AI și tehnologii de mobilitate

Există trei modele în seria de coboți Hanwha HCR Advanced: HCR-3A, HCR-5A și HCR-12A *. Aceste noi modele păstrează designul excelent și versatilitatea coboturilor originale HCR, oferind în același timp funcționalitate suplimentară.

Acestea includ posibilitatea de a atașa cu ușurință accesorii funcționale cheie, cum ar fi senzorii de cuplu de forță și mânerele, fără a fi nevoie să atașați cabluri suplimentare.

În plus, seria de coboți Hanwha HCR Advanced îmbunătățește siguranța la locul de muncă, sporind în același timp viteza, consistența și precizia pentru a oferi o productivitate mai bună industriilor auto, electronice, alimentare și farmaceutice și multe altele.

• Coboți Hanwha HCR abordează diversele nevoi ale clienților și consolidează colaborarea în expansiune rapidă piata roboților

Opțiuni suplimentare pe care clienții le pot alege opțional pentru a-și adapta coboturile în funcție de tipul de lucru și procesele de producție de care au nevoie.

Primul dintre acestea, Robot AI 3D Vision (RAIV), este o soluție vizuală AI pentru coboturi care poate optimiza eficiența prin folosirea camerei sale 3D și a tehnologiei de învățare profundă. Siguranța vizuală a robotului (RVS) este o altă soluție în care viteza robotului se reglează în funcție de distanța operatorului său pentru a asigura siguranța.

Hanwha Corporation oferă, de asemenea, Mobility, care combină un vehicul autonome cu laser – dintre care Hanwha este primul care se dezvoltă în Coreea – cu un robot mobil autonom (AMR) pentru a depăși limitele de greutate ale HCR Advanced și pentru a spori productivitatea.

Mobilitatea include, de asemenea, serviciul de monitorizare a robotului (RMS), care utilizează tehnologia camerei Hanwha Techwin pentru a monitoriza mediul de lucru al cobotului și alarmele sonore în caz de pericol, precum și Compensarea poziționării robotului (RPC), care face cobotii mai ușor de utilizat și mai precis în munca lor.

Kyung-Seok Ok, CEO-ul Hanwha Corporation, a declarat: „Hanwha Corporation și-a continuat cercetarea și dezvoltarea robotilor cooperanți pentru a răspunde în mod activ tendinței de automatizare a producției după cea de-a 4-a Revoluție Industrială.

Odată cu lansarea acestor noi produse, vom conduce popularizarea roboților colaborativi și ne vom consolida poziția pe piață oferind soluții totale care iau în considerare nu doar produsele, ci și nevoile și locurile de muncă ale clienților noștri. ”

În prezent, coboții Hanwha sunt promovați și vândute printr-o rețea globală cu aproximativ 40 de locații. Compania și-a introdus prima dată coboții în China, Coreea și Asia de Sud-Est și începe să câștige teren în SUA și Europa, de unde au provenit cobotii.

În Europa, cobotii Hanwha Corporation conduc de fapt piața colaborării, datorită filialelor locale, infrastructurii logistice și Centrului Tehnic Hanwha Europe – toate cu sediul în Germania – oferind un lanț de aprovizionare stabil și servicii de asistență în timp util pentru regiune.

Aplicații industriale

Robot Hanwha HCR - aplicație asamblare scaun auto
Robot Hanwha HCR – aplicație asamblare scaun auto

Sortare, aranjare

Aplicații coboți Hanwha HCR - Alege și plasează

Robotul nostru colaborativ HCR-A este cel mai potrivit pentru pick & place (sortare și aranjare), cea mai obișnuită sarcină din toate industriile. Robotul oferă programare ușoară și configurare flexibilă, maximizând productivitatea în sistemul de producție în loturi mici. Cele șase îmbinări ale HCR-A pot transfera și încărca produse de unghiuri și poziții diverse. Utilizați robotul nostru colaborativ pentru sarcini plictisitoare, repetitive, pentru a îmbunătăți eficiența operațională a liniei dvs. de producție.

Alimentare mașini CNC

Hanwha HCR - operare CNC

Îngrijirea mașinii este o sarcină plictisitoare și repetitivă, dar periculoasă, care implică încărcarea și descărcarea articolelor procesate în frezare, presare și alte procese de mașini. Robotul nostru colaborativ de înaltă precizie HCR-A plasează articole în suportul de lucru al mașinii în cea mai exactă direcție și poziție. Și nu este nevoie de un gard de siguranță, o cerință esențială a roboților industriali convenționali. Aplicați HCR-A la procesul de îngrijire a mașinii pentru a garanta siguranța angajaților, menținând în același timp productivitate și calitate ridicate.

Asamblare

Robot Hanwha HCR - Asamblare / Înșurubare

Asamblarea este un proces comun în diferite industrii, care implică înșurubarea și asamblarea componentelor. Robotul nostru colaborativ HCR-A acceptă un sistem care poate fi configurat cu diverse instrumente pentru a se potrivi diferitelor procese de asamblare. De asemenea, obține o calitate ridicată chiar și în ansambluri complexe prin poziționare precisă și rezistență uniformă. Colaborarea dintre operatorul dvs. și HCR-A îmbunătățește productivitatea și calitatea pe linia de asamblare.

Paletizare

Paletizare

Paletizarea se referă la sarcina de stivuire a mărfurilor pe rând pe paleți desemnați. Robotul nostru colaborativ HCR-A poate fi aplicat la paletizare într-o serie de industrii, cum ar fi piese auto, alimente, cherestea, metal și mobilier. Robotul de înaltă precizie HCR-A poate încărca în mod stabil produsele în locația exactă pentru a spori productivitatea și pentru a elibera operatorii de tulpini repetitive.

Ambalare

Ambalare / Împachetare

Ambalarea este un proces comun în diverse industrii. HCR-A poate face treaba chiar lângă operator, făcându-l un robot optim pentru munca colaborativă. Robotul poate ambala produse de diferite dimensiuni într-un mod rapid și precis pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea ambalajului. HCR-A crește și mai mult stabilitatea și eficiența liniei dvs. de ambalare.

Manipulare matrițe

Aplicații coboți Hanwha HCR - Manipulare matrițe

Prin aplicarea HCR-A la încărcarea și descărcarea matrițelor, operatorii dvs. pot fi eliberați de sarcina periculoasă de a pune mâinile în mașina de turnat pentru a încărca sau descărca componente, promovând un mediu de lucru mai bun și mai sigur. HCR-A vă înlocuiește lucrătorii pentru lucrări periculoase, plictisitoare, repetitive; crește productivitatea; și îmbunătățește predictibilitatea ratei de producție.

Lustruire

Lustruire

Lustruirea este un proces important care determină calitatea finisării în prelucrarea metalelor și producția de mobilier. Robotul nostru colaborativ HCR-A efectuează lustruirea într-o poziție și presiune uniforme, contribuind la obținerea unui finisaj egal și de înaltă calitate. În plus, funcționalitatea de predare directă a robotului permite lustruirea ușoară și rapidă a unei varietăți de produse. Aplicați HCR-A pe linia dvs. de lustruire și obțineți o calitate ridicată și uniformă a produselor dvs.

Dozare, dispensare

Distribuire / Dozare

Distribuirea se referă la procesul de pulverizare sau injectare de adezivi, siliciu, vopsele și alte tipuri de substanțe pe zonele desemnate. Cu robotul nostru colaborativ HCR-A, puteți pulveriza cantități egale pe locațiile exacte. În plus, vă puteți proteja angajații de un mediu periculos expus substanțelor toxice și dăunătoare. Aplicați HCR-A pe linia de distribuție pentru a obține o înaltă calitate și a crea un mediu de lucru sigur.

Inspecția calității

Aplicații coboți Hanwha HCR - Inspecția calității

Inspecția calității este efectuată pentru a verifica starea produsului și pentru a rezolva defectele între procese și imediat înainte de expediere. Robotul nostru colaborativ HCR-A poate fi aplicat diferitelor procese de inspecție care implică examinarea, măsurarea și sortarea produselor, cum ar fi plasarea unui produs într-o zonă de inspecție dotată cu camere sau senzori și mutarea defectelor în casete de gunoi. Aplicații-le de coboți hanwha HCR-A la inspecția calității îmbunătățesc calitatea produselor dvs. prin prevenirea transportului de bunuri defecte și îmbunătățește mediul de lucru pentru operatori prin înlocuirea acestora în sarcini plictisitoare, repetitive.

Seria Hanwha HCR-A

Seria Hanwha HCR

Resurse Linkuri