Okuma Corporation sărbătorește 125 de ani

Momente cheie și viziunea pentru viitor a corporației

Echipa de conducere a Okuma Corporation, un lider mondial în construcția de mașini-unelte cu comandă numerică și sisteme de automatizare cu control numeric, are onoarea să anunțe aniversarea în 2023 a 125 de ani de la înființarea companie.

Compania a fost fondată de Eiichi Okuma în 1898 în Nagoya, Japonia. De atunci, compania a crescut la nivel global la aproape 4.000 de angajați și a atins câteva repere inovatoare care au contriubuit la evoluția industriei de prelucrare. Aceste repere notabile includ:

  • 1898 – A fondat compania și a dezvoltat o mașină de făcut tăiței
  • 1904 – A început să producă și să vândă mașini-unelte
  • 1963 – Dezvoltarea primului controler NC (control numeric) al companiei cu sistem de poziționare absolută, devenind singurul producător al Japoniei atât de mașini-unelte, cât și de comenzi numerice.
  • 1972 – A dezvoltat prima comandă numerică (CNC) din lume pentru mașinile sale
  • 1984 – S-a extins pe piețele americane prin înființarea unui birou în SUA pentru a servi ca departament de vânzări și servicii, care mai târziu va fi recunoscută ca Okuma America Corporation
  • 2004 – Lansarea următoarei generații de controlere THINC cu arhitectură deschisă – primul CNC inteligent
  • 2013 – S-a construit prima fabrică inteligentă Dream Site din Japonia
  • 2023 – Okuma America Corporation a lansat Divizia de automatizare a fabricii Okuma pentru avansarea soluțiilor de producție automată în întreaga America.

Mai multe detalii găsiți în pagina web dedicată istoriei cronologice a corporației OKUMA, momente cheie de inovații Istoric Okuma Corporation

În calitate de intreprindere globală de producție, Okuma continuă să inoveze mașini CNC de ultimă generație și sisteme de producție concepute pentru a crește eficiența clienților și nivelurile de productivitate, pentru a aborda provocările în evoluție a forței de muncă și continuă să împingă evoluția prelucrărilor către noi posibilități. Anul acesta, Okuma a lansat o divizie de automatizare și continuă să conducă în toate domeniile, în special în inovare și creștere a eficienței pentru clienții săi.

Okuma se angajează să ajute utilizatorii să obțină un avantaj competitiv prin posibilitățile deschise ale mașinilor-unelte astăzi și în viitor.

Pentru mai multe informații, vizitați Okuma.com sau urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn

Noi, cei de la GreenBau, felicităm compania OKUMA pentru toate realizările și excelența de-a lungul anilor. Suntem mândri să fim reprezentanți în România și măsură ce continuăm să inovăm noi oferte de produse și servicii pentru producători, așteptăm cu nerăbdare să răspundem nevoilor în dezvoltare ale clienților noștri și ale industriei pentru astăzi și de-a lungul secolului următor.

Pentru mai multe informații, vizitați GreenBau.ro sau urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn