Strung CNC GENOS L2000-e

Strung orizontal CNC cu o turelă
Strung CNC Okuma GENOS L2000-e

Strungul CNC OKUMA GENOS L2000-e are o varietate de caracteristici înglobate pe care le regăsiți la un strung OKUMA, cum ar fi motorul integrat puternic și ghidajele rigide.

Funcțiile opționale de frezare și prelucrare pe axa Y vă permit să selectați cea mai bună configurație pentru nevoile specifice producției dumneavoastră.

OKUMA GENOS L2000-e este un strung CNC orizontal care oferă stabilitate și rigiditate excelentă.

Funcționarea continuă pe termen lung este posibilă și cu sistemele de descărcare și alimentare automată a barei. Alimentarea de tip Okuma NC Gantry Loader permite încărcarea / descărcarea în timpul prelucrării.

OKUMA Gantry Loader - Genos L2000-e
OKUMA Gantry Loader – Genos L2000-e

Strungul CNC GENOS L2000-e oferă calitate ridicată la un preț accesibil.

Strung-ul CNC GENOS orizontal din seria L cu o turelă are un arbore principal integrat pentru prelucrarea CNC puternică și de înaltă precizie. Aceste strung-uri CNC cu o singură turelă sunt mai puternice, mai mici și ideale pentru prelucrarea cu ușurință a unei game largi de materiale exotice.

Motorul integrat al arborelui principal asigură o capacitate de prelucrare sporită, iar ghidajele extrem de rigide pot susține de capacități de prelucrare mari.

Strung CNC cu frezare pe axa Y (opțional)

Aceste strung-uri CNC GENOS orizontale foarte evoluate oferă capabilități de frezare opționale și o axă Y opțională într-o amprentă compactă.

Strung CNC GENOS L2000-e cu frezare pe axa Y (opțiune)
Strung CNC GENOS L2000-e(MYx380) cu frezare pe axa Y (opțiune)

Productivitatea din ateliere este crescută prin montarea unei păpușe mobile (opțional) care permite configurarea mai ușoară pentru diferite lungimi de piese de prelucrat.

montarea unei păpușe mobile (opțional)
montarea unei păpușe mobile (opțional)

Construcția Thermo-Friendly – inclusiv TAS-C (Thermo Active Stabilizer) – este standard și compensează automat efectele termice pentru a menține toleranțe strânse.

Specificații Tehnice
Diametrul Max. strunjire [mm]300, [340], [390]
Lungime Max. strunjire [mm]500, [1,100]
Viteza arbore principal [min-1]3,800
Numărul de scule12
Putere Motor (VAC) [kW]22/15
Prelucrări opționaleL, M, MY, MYW
Produse Similare

Resurse / Linkuri