Centru vertical 3 axe GENOS M660-V-e

Centru de prelucrare vertical CNC în 3 axe

Centru de prelucrare vertical CNC în 3 axe - Okuma GENOS M660-VE
Okuma GENOS M660-VE

Excelență Accesibilă Centru vertical 3 axe

Centru vertical de prelucrare în 3 axe GENOS M660-VE este o mașină CNC spațioasă. Masa mai mare reduce la minimum restricțiile privind dimensiunea piesei de prelucrat și lungimea sculei, lăsând în același timp spațiu suficient pentru a adăuga mese rotative sau sisteme de prindere. Bazându-se pe succesul mașinilor din seria GENOS M, incluzând liderul pieței GENOS M560-V, GENOS M660-V este al 21-lea produs care se adaugă liniei de produse Okuma VMC (Vertical Machine Center).

Noul GENOS face parte din seria de mașini Excelență Accesibilă, o familie de produse cu funcționalități dovedite, oferite la prețuri atractive. GENOS M660-V este construit cu tehnologia Okuma Thermo-Friendly Concept, oferindu-i capacitatea de a rezista la deformarea termică în timpul procesului de prelucrare. De asemenea, elimină necesitatea încălzirii mașinii.

În plus, construcția rigidă, cu coloană dublă, reduce vibrațiile pentru o uzură mai redusă a componentelor critice ale mașinii, permite viteze optime ale axului și crește precizia pentru performanțe de prelucrare îmbunătățite. Este, de asemenea, una dintre cele mai grele mașini din clasa sa.

Excelență în prelucrare – într-o nouă dimensiune

Construcția foarte rigidă și stabilă termic permite acestui centru de prelucrare vertical pe 3 axe o abatere termică redusă și performanțe de prelucrare îmbunătățite. 

GENOS M660-V-e combină o masă de lucru mare într-o amprentă compactă, arborele principal CAT40 BIG-PLUS® și tehnologia inteligentă permițând prelucrarea pieselor mari și complexe. Un arbore principal opțional CAT50 BIG-PLUS® este de asemenea disponibil pentru prelucrări intensive. 

Okuma GENOS M660-VE - masă mare de lucru
Okuma GENOS M660-V-e / masă mare de lucru

Masa mare permite prelucrări la un volum de 1,500x660x660 mm lăsând totodată spațiu suficient pentru a adăuga diverse sisteme de prindere și scule mai lungi. Această mașină poate manipula o varietate de materiale, de la titan până la aluminiu, și face acest lucru fără a sacrifica calitatea sau productivitatea. 

Okuma GENOS M660-VE - prelucrări multiple
Okuma GENOS M660-VE – prelucrări multiple

Controlat de arhitectura deschisă, folosind comanda numerica Okuma OSP ușor de utilizat, GENOS M660-V-e oferă cu adevărat excelență la prețuri accesibile.

Specificații Tehnice
Dimensiune Masă [mm]1,530 x 660
Viteza arbore principal [min-1]12,000, [15,000]
Numărul de scule32
Putere Motor (VAC) [kW]22/18.5
Traverse [m/min]X: 1,500 / Y: 660 / Z: 660
Prelucrări opționale
Produse Similare

Resurse / Linkuri