Strunguri GENOS Seria LII

Mașinile unelte cu comandă numerică din seria GENOS LII sunt strunguri CNC accesibile, entry-level, care sunt proiectate în mod special pentru operații de strunjire. Construite pe un batiu dintr-o singură bucată, din fontă, cu un sistem de ghidare orizontală și suprafețe de montare a universalului și a barei de prindere, răzuite manual, aceste mașini CNC oferă stabilitate, rigiditate și precizie pentru o varietate de aplicații.

Mașinile din seria GENOS LII-e au trei caracteristici speciale:

Prima caracteristică o reprezintă productivitatea ridicată. Avansurile de mare viteză reduc timpii ne-așchietori. În completare, mașina utilizează ghidaje alunecătoare, asigurând astfel rigiditatea necesară pentru așchieri puternice.

A doua caracteristică o reprezintă design-ul compact. Lățimea de instalare de numai 1400 mm (GENOS L250II-e) o face drept mașina cu cea mai mică amprentă la sol din clasa ei și permite astfel ca lungimea liniei de producție să fie cât mai redusă.

A treia caracteristică a acestor mașini o reprezintă design-ul prietenos cu operatorul utilajului. Mașina are un bazin de emulsie separat și care permite curățarea cu ușurință fără a fi nevoie de îndepărtarea evacuatorului de șpan. Distanța de la centrul arborelui principal la fața mașinii este de numai 260mm (Genos L250II-e), astfel că un operator poate avea acces cu ușurință la centrul arborelui principal.

OKUMA GENOS Seria L

Resurse / Linkuri