Strung CNC două turele Okuma LU-S1600

Strung orizontal CNC cu două turele

Strung CNC cu două turele Okuma LU-S1600
Strung CNC cu două turele Okuma LU-S1600

Acest strung CNC cu două turele este foarte potrivit pentru prelucrări de arbori cu diametru mic, cum ar fi arborii canelați, arborii de echilibrare și arborii motoarelor electrice, la productivitate ridicată.

În plus, conceptul Thermo-Friendly asigură o precizie dimensională deosebită în timpul schimbărilor de temperatură ambientale și a opririlor mașinii, solicitând compensări mici în schimbul unei productivități mai mari.

Timpi prelucrare mai mici cu prelucrare simultană pe turelele superioare și inferioare. Prelucrarea mai rapidă a pieselor pe strung CNC cu două turele contribuie în mare măsură la îmbunătățirea nivelului de calitate, cost, livrare.

Strung CNC cu două turele Okuma LU S1600, timpi de execuție mici - 1min28sec
Okuma LU S1600, timpi de execuție mici (1min 28sec)

Seria LU de strunguri CNC cu două turele este construită pe un batiu înclinat care oferă o precizie constantă ridicată și o prelucrare rigidă puternică. Cu prelucrarea simultană pe 4 axe, obțineți o eficiență remarcabilă și timpi de ciclu reduși dramatic în comparație cu strungurile uzuale în 2 axe.

O linetă mobilă / fixă ​​poate fi atașată pentru susținerea pieselor mai lungi. Prelucrarea cu precizie ridicată poate fi realizată chiar și pe piese lungi care sunt deobicei expuse la vibrații și deformări.

O pinolă mobilă / fixă opțional
O linetă mobilă / fixă (opțional)

Gama largă de lucru permite prelucrarea până la maximum ø160 mm. LU-S1600 poate manipula, de asemenea, bare de foraj până la ø32 mm, pentru prelucrarea puternică a diametrelor interioare ale inelelor exterioare și a altor piese de prelucrat. Sunt posibile și alte aplicații, inclusiv prelucrări echilibrate simultane pe 4 axe pe turelele superioare și inferioare, diametre interioare și exterioare.

Video

Specificații Tehnice

Diametrul Max. strunjire [mm]160
Lungime Max. strunjire [mm]480, 550, 1,000
Viteza arbore principal [min-1]4,000, [6,000]
Numărul de scule6 / 6
Putere Motor (VAC) [kW]11/7.5, [15/11]
Prelucrări / opționalePinolă, OGL Gantry Loader

Produse Similare

Resurse / Linkuri