Okuma MU-4000V

Centru Multifuncțional de prelucrare în 5 axe

Seria de centre MU-V oferă puterea prelucrării intensive și a frezare de mare viteză, cu precizie ridicată, prin combinația de strunjire și prelucrare multifuncțională pe 5 axe. Masă trunion puternică permite prelucrarea simultană pe 5 axe și prelucrarea multiplă într-o singură prindere de piese complexe. Ideal pentru matrițe și componente aerospațiale foarte complexe.

Centrul de prelucrare verticală CNC MU-4000V pe 5 axe combină eficiența și precizia pentru a furniza piese de înaltă calitate cu multe porțiuni prelucrate. Suprafața și strunjirea simultană pe 5 axe permite prelucrarea multiplă cu un mandril, împreună cu o calitate remarcabilă a suprafeței și precizie dimensională. Cu unul dintre cele mai mari mese de lucru din clasa sa, această mașină oferă flexibilitatea de a manipula o gamă largă de piese de prelucrare, menținând în același timp cea mai compactă amprentă posibilă.

Acest MU-4000V se bazează pe expertiza noastră în centre de prelucrare proiectate cu coloană dublă, extrem de precise, extrem de rigide și capacitate de tăiere completă pe 5 axe. Mașina oferă acces ușor la zona de lucru și la poziția de încărcare, reducând sarcina operatorului în timpul configurării. Capacitățile pe termen lung sunt îmbunătățite de disponibilitatea echipamentelor periferice, inclusiv bazinele de paleți și schimbătoarele automate de instrumente cu matrice.

A high-speed, high-power motor is available with either CAT 40 or HSK A-63 taper spindles and the option of turning mode on the C-axis table for added processing capability. This model incorporates a high-speed 32-position automatic tool changer and 1968 ipm rapid traverse, resulting in a powerful production capability.

Un motor de mare viteză și putere este disponibil fie cu arbori conici CAT 40, fie HSK A-63 și opțiunea modului de rotire pe masa axei C pentru o capacitate de procesare suplimentară. Acest model încorporează o magazie de scule automată cu 32 de poziții de mare viteză și o traverse rapide, rezultând o capacitate de producție puternică.

MU-4000V include cel mai recent sistem de control simultan pe 5 axe complet, OSP-P300. Controlul oferă funcționalități precum codificatoarele de poziție absolută OSP brevetate, care nu necesită o revenire zero și cele mai recente ecrane și software Easy Operation.

Profitați de o gamă completă de tehnologii inteligente, inclusiv conceptul Thermo-Friendly, sistemul de evitare a coliziunilor, Navi de prelucrare și sistemul de reglare automată pe 5 axe. Această mașină este potrivită pentru industria aerospațială și matriță / matriță.

MU-4000V a fost numit unul dintre cele mai bune 10 produse noi din 2015 de News and Technology Daily News de la Nikkan Kogyo Shimbun.

Specificații Tehnice
Dimensiune Masă [mm]Ø 400
Viteza arbore principal [min-1]15,000 [12,000, 20,000, 25,000]
Numărul de scule32 [48, 64, 98, 132, 160, 200, 234, 268]
Putere Motor (VAC) [kW]22/18,5, [30/22], [15/11]
Traverse [m/min]X: 762 / Y: 460 / Z: 460
Prelucrări / opționaleL, Sistem paletare APC

Modele similare