Okuma MU-S600V

Centru de prelucrare vertical în 5 axe simultane

Un nou concept care folosește o singură mașină agilă pentru a înlocui varietatea de mașini-unelte necesare anterior pentru producția de serie mare, cu volum redus și mașini dedicate utilizate în producția de masă. Centrul de prelucrare vertical MU-S600V este unic în industria mașinilor-unelte, oferind capacitatea de a conecta mai multe mașini pentru a realiza sisteme de linii de producție nesupravegheate și automatizate. Cu un diametru maxim de strunjire de 600 mm, această mașină subțire are o zonă largă de prelucrare într-o amprentă compactă, care maximizează atât utilizarea spațiului, cât și productivitatea. Conceptul de tehnologie inteligentă Okuma Thermo-Friendly Concept oferă stabilitate termică remarcabilă.

MU-S600V Centru de prelucrare verticală pe 5 axe. Acest VMC este unic în industria mașinilor-unelte, oferind posibilitatea de a conecta mai multe mașini pentru a realiza sisteme de linie de producție nesupravegheate și automatizate.

MU-S600V este un VMC flexibil, cu lățimea de 55 inch, cu 5 axe pentru economisirea spațiului. Este capabil să realizeze o automatizare de producție ridicată prin conectarea mai multor mașini și utilizarea roboticii încorporate pentru a transfera piese de la o mașină la alta. Această mașină subțire are o zonă largă de prelucrare într-o amprentă compactă, care maximizează atât utilizarea spațiului, cât și productivitatea.

Toate cele șase fețe ale piesei de prelucrat pot fi prelucrate într-o singură configurație pe două mașini, utilizând sistemul inovativ de predare a muncii Okuma. MU-S600V are un ATC standard cu 16 tamburi cu un lanț opțional de 30 pentru o eficiență sporită. Tehnologiile inteligente Okuma asigură prelucrarea precisă cu conceptul standard Thermo-Friendly și stabilizatorul activ termic, oferind o stabilitate termică remarcabilă.

Specificații Tehnice
Dimensiune Masă [mm]
Viteza arbore principal [min-1]12,000
Numărul de scule16, [32]
Putere Motor (VAC) [kW]15/11
Traverse [m/min]X: 1,550 / Y: 1,600 / Z: 1,650
Prelucrări / opționaleInterconectare până la 3 mașini, Automatizare STANDROID