Okuma OSP-P500

Okuma OSP-P500 este răspunsul revoluționar la provocările actuale și viitoare.

Okuma OSP-P500

★ Concept inovator “Digital Twin”
Reproducere digitală fidelă a mașinilor și proceselor de prelucrare

★ Operabilitate simplă
Funcționare inteligentă prietenoasă pentru începători

★ Prelucrare inovatoare
Realizarea de prelucrări de viteză mare și precizie ridicată

★ Soluții de economisire a energiei
Reducerea impactului asupra mediului

★ Securitate robustă
Securitate cibernetică mărită

La 60 de ani de la introducerea primei comenzi numerice OSP, Okuma OSP-P500 este răspunsul revoluționar la provocările actuale și viitoare.

★ Reproducere digitală fidelă a mașinilor și proceselor de prelucrare

Concept inovator “Digital Twin”

“Geamănul digital” al lui Okuma simulează cu fidelitate o mașină virtuală, oferind un control echivalent cu cel dintr-un mediu real, folosind cele mai recente date de funcționare a mașinii și modele 3D. Printr-o simulare de înaltă precizie bazată pe caracteristicile Okuma, “geamănul” digital oferă estimări precise ale duratei ciclului, dezvoltarea programului de prelucrare și estimări rapide și precise ale timpului și costurilor de livrare atunci când se primește o comandă.

Cu un PC de birou și OSP-P500 realizați două sisteme “digitale gemene”

Okuma OSP-P500 Concept inovator “Digital Twin”

Simularea folosind cele mai recente date de funcționare a mașinii poate fi realizată cu un computer de birou și Okuma OSP-P500 instalat pe mașina fizică. Acest lucru permite pregătirea în avans pentru prelucrare în mediul de birou. Timpul fizic de pregătire a mașinii poate fi redus prin utilizarea rezultatelor simulărilor digitale pentru a pregăti prelucrarea pieselor următoare în timp ce prelucrarea fizică continuă. Când apare o problemă în atelierul CNC, aceasta poate fi rezolvată rapid la fața locului, fără a reveni la birou.

Okuma OSP-P500 Simulare foarte precisă

Folosind cele mai recente informații despre mașină pentru a oferi estimări instantanee și precise ale timpului de prelucrare

Timpul este estimat tocmai luând în considerare nu numai mișcările axelor, ci și unitățile periferice, cum ar fi schimbătoarele automate de scule, și colectând date reale privind mișcările mașinii fizice pentru a oferi feedback mașinii virtuale. În plus, sunt afișate consumul de energie și emisiile de dioxid de carbon.

OKUMA OSP-P500 - Comandă numerică Okuma pentru MULTUS U3000
OKUMA OSP-P500 – Comandă numerică Okuma pentru MULTUS U3000

★ Funcționare inteligentă prietenoasă pentru începători

Okuma OSP-P500 scurtează pregătirea pentru prelucrare, chiar și fără cunoștințe de programe CNC

În timp ce pregătirea pentru prelucrare este efectuată în mod convențional prin scrierea programelor de cod GM pentru setările de prelucrare și procesele bazate pe desen, acest produs permite ca procesele de prelucrare să fie determinate automat, pur și simplu urmând ghidul și introducând informații despre desen (programare conversațională).

Modelele 3D pot fi setate și în timpul pregătirii pentru prelucrare

Modelele 3D sunt esențiale pentru simulare. În timpul pregătirii pentru prelucrarea pe mașină, OSP-P500 poate seta cu ușurință modele 3D pe mașina virtuală în simulator.
Când pregătirea pentru prelucrare se desfășoară conform planului de producție, modelele de scule și piese de prelucrat sunt setate pe mașina virtuală.

Panou de operare ușor de utilizat Okuma OSP-P500, care urmărește vizibilitatea și ușurința în operare

Sunt disponibile două tipuri de panouri de operare, concepute pentru a lua în considerare ușurința în utilizare și spațiul de instalare a mașinii.
Panourile sunt echipate cu mecanism de basculare. Panoul de 21,5 inchi are un mecanism de înclinare parțială pentru panoul de operare al mașinii, în timp ce întregul panou poate fi înclinat în versiunea de 15 inchi.

OKUMA OSP-P500 - Comandă numerică Okuma pentru LB3000 EXIII
OKUMA OSP-P500 – Comandă numerică Okuma pentru LB3000 EXIII

★ Realizarea de prelucrări de viteză mare și precizie ridicată

Performanța de prelucrare este îmbunătățită cu hardware de înaltă performanță și control software optimizat

Capacitatea de procesare îmbunătățită și viteza de răspuns între modulele de control scurtează timpul de procesare. Performanța CNC este calculată de două ori față de produsul convențional. Diagnosticarea AI durează o treime din timp, în comparație cu produsul convențional. Ruperea sculei în timpul prelucrării poate fi detectată în prealabil, iar anomaliile arborilor principali și ale axelor de avans pot fi determinate instantaneu.

Okuma OSP-P500 Realizarea de prelucrări de viteză mare și precizie ridicată

★ Okuma OSP-P500 Soluții de economisire a energiei

Sistem de economisire a energiei o tendință a unei societăți decarbonizate

suita de aplicații ECO plus Okuma OSP

ECO suite plus, care este o tehnologie autonomă de economisire a energiei și de decarbonizare, este instalată ca standard. Sprijină ciclul de îmbunătățire a decarbonizării cu un sistem de economisire a energiei care este ecologic, oferind în același timp precizie ridicată și productivitate ridicată.

Sistemul este echipat cu ECO Idling Stop, care folosește luarea deciziilor autonome a mașinii pentru a opri funcționarea unităților inutile, ECO Power Monitor, care vizualizează și înregistrează consumul de energie și emisiile de dioxid de carbon pentru analiză și ECO Operation, care optimizează acțiunile componentelor care se mișcă în timpul prelucrării. În plus, emisiile de dioxid de carbon pot fi verificate în prealabil prin simulare super-rapidă și super-precisă.

★ Okuma OSP-P500 Securitate cibernetică mărită

Protejarea funcționării mașinilor și a bunurilor prețioase, cum ar fi programele piese, împotriva atacurilor cibernetice

Pe măsură ce rețelele digitale se dezvoltă și serverele sunt din ce în ce mai conectate la mașinile din fabrică, amenințarea atacurilor cibernetice crește, ceea ce face din ce în ce mai importantă protecția împotriva acestora. Okuma OSP-P500 este echipat cu funcții de securitate robuste pentru apărare și protecție împotriva atacurilor cibernetice, împreună cu restaurarea datelor, pentru a proteja funcționarea mașinilor și a activelor prețioase, cum ar fi programele piese, în cazul unui atac cibernetic.

Okuma OSP-P500 comandă numerică pentru centre de prelucrare

Resurse Linkuri