Strunguri CNC jante aluminiu Seria LAW

Strunguri CNC de înaltă performanță pentru jante aluminiu

Acum la a doua generație, Seria de strunguri LAW este un lider dovedit în industria roților, cu combinația sa unică de rotire simultană pe 4 axe pentru a reduce timpul ciclului și standardul de aur al fiabilității Okuma.

Un diametru de strunjire de 630 mm, un arbore puternic și zece scule disponibile fac din această mașină un adevărat performant pentru toate tipurile de finisaje ale roților – de la oglinzi la roti independente, precum și nenumărate actualizări pentru consumatori.

În plus, Seria LAW oferă o manipulare eficientă a așchiilor și un robot – și un design prietenos pentru a se potrivi la orice configurație a procesului de producție.

OKUMA Seria LAW

LAW-2S

Strunguri CNC jante aluminiu - LAW-2S

Acum la a doua generație, LAW-2S este un lider dovedit în industria roților, cu combinația sa unică de rotire simultană pe 4 axe pentru a reduce timpul ciclului și standardul de aur al fiabilității Okuma. Un diametru de strunjire de 500 mm, un arbore puternic și zece scule disponibile fac din acesta un adevărat performant pentru toate tipurile de finisaje ale roților – de la oglinzi la filare, și nenumărate actualizări pentru consumatori. În plus, LAW-2S oferă o manipulare eficientă a cipurilor și un design compatibil cu robotul și linia pentru a se potrivi cu orice configurație a procesului de producție.

LAW-V24

Strunguri CNC jante aluminiu - LAW-V24

Când treceți la o roată de 600 mm, este timpul să vă schimbați perspectiva. LAW-V24 este o mașină verticală, cu 4 axe, care folosește gravitația în avantajul său pentru o manipulare excelentă a așchiilor în fața unei mai mari îndepărtări a așchiilor. În timp ce încă păstrați capacitatea de a transforma I.D. și O.D., poziția roții permite așchiilor să cadă direct în jos. Poziția verticală îmbunătățește și stabilitatea la manipularea materialelor mai grele care vin cu roți mai mari. Capacitatea de așchiere pe 4 axe și sistemul disponibil de schimbare automată a universalului oferă cicluri scurte și o productivitate generală mai mare.

LAW-FII

Strunguri CNC jante aluminiu - LAW-FII

Okuma LAW-FII este o mașină de strunjit pe 2 axe care ocupă puțin spațiu, dar oferă rezultate mari. Indexarea rapidă a turelei reduce timpul ciclului, permițându-vă să produceți mai multe roți. Configurația simplificată a axelor X și Z găzduiește roți de până la 500 mm și pune un plus pe utilizarea eficientă a spațiului. Cu amprenta sa îngustă și viteze mai mari, LAW-FII creează o mașină rentabilă, care economisește spațiu, care se potrivește în majoritatea liniilor de producție de roți.

Resurse / Linkuri