Okuma Seria MA-HII

Centre prelucrare orizontale MA-HII de la Okuma încorporează opțiuni de arbore puternice, cu cuplu ridicat, concepute pentru rate mari de îndepărtare a materialului. Este disponibil cu un arbore principal viteză 20K care are o putere de 50 / 55Kw pentru orice, de la tăiere grea la lucrări de precizie fine pe aliaje de aluminiu, fontă și materiale dificil de prelucrat.

MA-HII permite frezarea, găurirea, găurirea și prelucrarea constantă a pieselor de producție în masă la cicluri lungi și continue pentru aplicații de matriță. Eficiență ridicată și timpi de ciclu reduși se obțin cu ușurință cu transportul îmbunătățit de spălare a așchilor care menține curgerea așchiilor și o capacitate a rezervorului de lichid de răcire cu 20% mai mare, care permite rulări mai lungi și continue.

Masa de lucru este unul dintre cele mai mari din clasa sa și oferă flexibilitatea de a manipula o gamă largă de piese de lucru. Producția flexibilă poate fi realizată prin adăugarea a 6 – 12 unități APC multi-palet și magazii cu matrice multiplă care conțin până la 400 de scule. ATC are un timp impresionant de schimbare a sculei în două secunde și este echipat cu detectarea ruperii sculei.

Un panou de comandă montat la stânga, care are un monitor mobil rotativ, îmbunătățește vizibilitatea operatorului și o platformă largă, în doi pași, face ca axul și piesa de prelucrat să fie ușor accesibile, sporind productivitatea magazinului. Mașina MA-HII este construit pe un batiu de fontă. Oferind unul dintre cele mai mari ghidaje liniare din industrie, coloana foarte rigidă, în trepte, rezistă la îndoire și torsiune pentru a susține cu ușurință deplasarea rapidă a pieselor mari și grele.

OKUMA Seria MA-HII

Resurse / Linkuri