Premiere câștigător concurs OKUMA: SOFTRONIC SRL

Câștigătorul concursului OKUMA mea mai veche de 10 ani

În urma concursului lansat anul trecut via Newsletter Nr.1 / NOV.2021: Ești mândru că vechea ta mașina OKUMA este în condiții bune? am avut mai mulți participanți care ne-au trimis poze cu mașinile lor OKUMA. Dintre toți participanții, s-au selectat trei companii câștigătoare ale căror mașini-unelte sunt în stare foarte bună, compania SOFTRONIC SRL a fost una dintre ele, așa că ne-am deplasat la sediul lor pentru a-i felicita și înmâna diploma și premiul (voucher ISCAR).

SOFTRONIC SRL

Înființată la Craiova România în 1999, cu scopul principal de modernizare a locomotivelor, Softronic continuă și astăzi tradiția orașului de peste 50 de ani în construcția de locomotive electrice.

Prin inovare, Softronic își propune să devină un jucător de top în Europa în domeniul fabricatiei de locomotive electrice, transport de pasageri, mentenanța locomotivelor electrice, productie de echipamente de siguranta si vigilenta pentru vehiculele feroviare, Folosind motorul inovării ne aducem contribuția la proiectarea unor sisteme de transport cu un nivel ridicat de mobilitate și digitalizare păstrând în același timp mediul.

(dreapta-stânga) Ing. Ion GÂRNIȚĂ (Dir.General), Ing. Iulian MORMOE (Dir.Tehnic), Ferry Grinberg (CEO GreenBau)

Strungul orizontal OKUMA LB3000EX – 13 ani de funcționare

Strungul orizontal OKUMA LB3000EX în producție de peste 13 ani

Am fost plăcut impresionați de atelierele de prelucrare din fabrică, mai ales când vezi că toate mașinile CNC OKUMA achiziționate dea-lungul anilor sunt în funcțiune și în producție.

Strung Orizontal OKUMA LB4000EXII
Centru prelucrare vertical în 3 axe OKUMA MB-66VB
Centru prelucrare vertical în 3 axe OKUMA
Strung orizontal OKUMA GENOS L3000e
Centru prelucrare dublă coloană OKUMA MCR-A5C

VOCEA CLIENTULUI:

This image has an empty alt attribute; its file name is Okuma_LogoWEB.png