Vocea Clientului NOVA GRUP

NOVA GRUP

Societatea comercială Nova Grup SRL este o societate cu capital privat și este înființată în anul 2001, localizată în orașul Cugir și are ca obiect principal de activitatea producerea de componente mecanice după documentația clientului.

Ulterior, am dezovoltat acest domeniu al portsculelor pentru strungurile cu comenzi numerice, atât portscule fixe, cât și portscule rotative. Și, de asemenea, am dezvoltat o gamă de menghine pentru strângerea pieselor în cadrul centrelor de prelucrare.

Cunoaștem societatea comercială GreenBau Tehnologie din anul 2006, când Nova Grup a hotărât să achiziționeze mașini-unelte cu comandă numerică dintr-o clasă superioară celor pe care le deținea la vremea respectivă, și ca atare ne-am orientat spre mașinile Okuma.

Mașinile Okuma sunt foarte fiabile din punct de vedere electric și mecanic și asigură o precizie ridicată și constantă în timp. Ceea ce ne-a permis să dezvoltăm gama de produse portscule și menghine pentru companiile care utilizează mașini unelte cu comandă numerică.

Întrucât multe companii românești care dețin mașini cu comenzi numerice au nevoie de accesorii pentru mașinile lor, ne-a motivat ca să proiectăm, apoi să producem, să dezvoltăm și să vindem aceste accesorii pentru piața românească, și bineînțeles, ulterior și pentru piața din afara României.

Mărturisesc că sunt bucuros că avem această relație de colaborare cu firma GreenBau Tehnologie. Am beneficiat, în afară de mașinile Okuma, și de soluțiile tehnice pentru realizarea produselor noastre.

Și, doresc pentru viitor o dezvoltare și o consolidare a firmelor noastre și a relațiilor noastre.

Vasile Moldovan
Administrator NOVA GRUP

Alte testimoniale
Vocea Clientului GEVALCO

Resurse Linkuri